Prekrasan animirani film od dva zaljubljena dječaka

| Art |

Animirani kratki film „In a Heartbeat“ u samo 2 dana na YouTube skupio je više od 5 milijuna pregleda, a gledanost mu raste iz minute u minutu.

Prvi animirani film u kojem su u glavnoj ulozi dva gey dječaka napokon je ugledao svjetlo dana. Film koji je na YouTube stavljen 21. srpnja, danas, 2. kolovoza, dakle 2 dana nakon ima više od 5 200 000 pregleda, a kada ga pogledate bit će vam potpuno jasno zašto. 

Film prati dječaka po imenu Sherwin, čije srce doslovno iskače i prati njegovu simpatiju i školskog kolegu Jonathana. Sherwin pokušava uhvatiti svoje srce prije nego ono njegovoj simpatiji otkrije prave osjećaje. Iako u filmu nema dijaloga, publika osjeća svu zbunjenost i leptiriće koji dolaze u paketu da zaljubljivanjem.
Autori ovog kratkog animiranog filma su Beth David i Esteban Bravo. In a Heartbeat je bio Kickstarter projekt, a film ne samo da je dobio financijsku potporu, nego je ona bila 4 puta veća od one koju su autori tražili. „To je film koji se bavi iskrenom i osobnom temom na vrlo sladak i srdačan način, jako smo uzbuđeni što ćemo to moći podijeliti s vama“ rekli su autori u prosincu 2016. nakon što je završena kampanja.

In a Heartbeat - Animated Short Film