Otvorena je izložba zagrebačke umjetnice Pauline Jazvić

| Art |

Izložak s izložbe Pauline Jazvi�

Jučer je zagrebački Art restaurant&wine bar „Dubravkin put“ ugostio poznatu zagrebačku umjetnicu Paulinu Jazvić i svim posjetiteljima ponudio retrospektivu radova ove cijenjene umjetnice. „Dubravkin put“ tako je postao prava riznica umjetnina i spojio dvije umjetnosti u jednu, gastronomiju i likovno stvaralaštvo.

Zidovi ovog kultnog restorana narednih 10 dana bit će dom ovim jedinstvenim umjetničkim rukotvorinama i svi znatiželjnici upravo ovdje moći će istinski uživati u trojstvu likovne umjetnosti, instalacija i mode kao autentičnom rukopisu ove afirmirane umjetnice mlađe generacije. Autorica će se ovom prigodom predstaviti presjekom radova koji obuhvaćaju djela Identety, Little menu te slike iz novog ciklusa.

Inače, Paulina Jazvić diplomirala je i na Likovnoj akademiji u Zagrebu i na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu te je članica HDLU i ZUH-a. U svom radu, koristi se raznolikim oblicima likovne prakse, tako da se dosad u nekoliko navrata predstavila i kao autorica instalacija, ali i štafelajnih slika, a sklona je i prenošenju i apliciranju strukturalnih odlika instalacija u medij slikarstva. Paulina Jazvić do sada je izlagala na dvadeset samostalnih i tridesetak skupnih izložbi.

Ivana Popovi�, Paulina Jazvi� i Saša Šekoranja
Ivana Popović, Paulina Jazvić i Saša Šekoranja

Ako nađete vremena, dođite u restaurant&wine bar „Dubravkin put“ i pođite tragom umjetnosti s Paulinom Jazvić. Izložba za sve posjetitelje bit će otvorena do 1. studenog 2012. i prodajnog je karaktera. Ovo je treće umjetničko druženje koje je zagrebačkoj publici predstavljeno u Art restaurant&wine bar „Dubravkin put“ koji polako postaje prava riznica dobrog umjetničkog ukusa koji na jedinstven način sljubljuje gastronomiju i umjetnost.

Izložbu su sinoć razgledala i brojna imena iz kulturnog društvenog života poput dizajnera Anamarije Asanović, Ivane Popović i Ogi Antunac, akademskog slikara Saše Šekoranje i glumca Duška Modrinića.

Izložene radove umjetnice pogledajte u našoj galeriji.