Održana premijera hrvatske verzije mjuzikla "Jadnici"

| Art |

U subotu je u varaždinskoj Areni održana premijera poznatog mjuzikla „Jadnici“ u organizaciji međunarodnog kazališta Cornerstone Arts Hrvatska. U glavnim ulogama izvrsni su bili Pamela Ramljak, Max Hozić, Bojan Jambrošić i Kim Verson. Trideset i sedam pjevača i glumaca odigralo je ovu veliku predstavu pod redateljskom palicom Richarda Monteza. Arena je u petak bila puna, a veliki broj uzvanika došao je i iz Zagreba podržati ovu mladu i entuzijastičnu ekipu.

Pamela Ramljak
Pamela Ramljak

Glavnu žensku ulogu, ulogu Fantine, besprijekorno je odradilaPamela Ramljak, a Maxu Hoziću se ostvario san kada je dobio ulogu Jean Valjean-a, jer se toj ulozi nada već godinama. Kim Verson odglumila je ulogu Eponine, strašno zaljubljene uMariusa, kojeg je odglumio Bojan Jambrošić. Osim navedenih poznatih zvijezda mjuzikla, izvanredne uloge odglumili su i Henrik Šimunković u ulozi inspektora Javerta, Marina Šubarićkao Cosette, Nuša Lipovec kao Gavroche, Irena Matas i Igor Baksa kao Madame i Monsieur Thenardier te mnog drugi.Varaždinska Arena, koja ujedno slavi svoju petu godišnjicupostojanja, bila je izvrstan domaćin „Jadnicima“ i brojnoj publici koja je ovacijama podržala svaku izvebu ovih mladi i izvrsnih pjevača.

Bojan Jambrošić i Kim Verson
Bojan Jambrošić i Kim Verson

"Jako sam zadovoljna kako je sve prošlo. Uživala sam glumeći Fantine iako moram priznati da sam imala popriličnu tremu prije same premijere. Cijela ekipa je bila izvrsna i stvarno smo se jako dobro zabavljali i tokom svih proba, a tako i tokom same izvedbe. Reakcije publike su jako dobre i to me zapravo najviše veseli. Stvarno smo se naradili ali trud se isplatio", izjavila jePamela Ramljak nakon održane premijere. "Jadnici" su mjuzikl koji je do sada vidjelo 65 milijuna ljudi u 42 zemlje, te koji i nakon 28 godina uzastopnog prikazivanja na prestižnim svjetskim pozornicama ne prestaje obarati sve rekorde. Isto tako, dobar prijam se očekuje i od domaće publike. Ova izvedba mjuzikla prva je u Hrvatskoj nakon više od 20 godina.