Obitelj Versace protivi se novoj sezoni 'Američke kriminalističke priče'

| Art |

Premijera nove sezone serije o smrti Gianni Versace održat će se ovog mjeseca, a obitelj Versace oglasila se i javno iznijela svoje mišljenje.

Još samo par dana nas dijeli od dugo očekivane premijere nove sezone serije 'Američka kriminalistička priča' koja će se održati 17. siječnja.

Sezona je posvećena smrti osnivača kultne talijanske modne marke visoke mode, Versace. Scenarij se temelji na knjizi 'Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in US History' koju je napisala Maureen Orth, posebna dopisnica Vanity Faira.

Uoči premijere, obitelj Versace dala je službenu izjavu kojom je rekla da snimanje serije nije usklađeno s njihovim predstavnicima, stoga se epizode o Versaceu trebaju shvatiti samo kao umjetnička fikcija. S druge strane, kreatori "Američke kriminalističke priče" odgovorili su da knjiga koja se bazira scenarij pripada kategoriji ne-fikcije, to jest dokumentarnoj prozi.

Glavnu ulogu u seriji tumači Penelope Cruz koja igra Donatellu Versace, a Giannijev ljubavnik je Ricky Martin koji tumači ljubljenog Antonio D'Amico

American Crime Story Season 2: The Assassination of Gianni Versace Trailer (HD)