Nicole Kidman, Rese Witherspoon i Shailene Woodley u novoj IT seriji

| Art |

Nicole Kidman, Rese Witherspoon i Shailene Woodley u fantastičnoj seriji

Ako ste ikada pitali kako bi Kućanice izgledale u boljem, prestižnijem, ozbiljnijem izdanju koje im ABC nije mogao (htio) priuštiti, svoj odgovor možete pronaći u novom traileru za nadolazeću mini-seriju o kojoj ćemo zasigurno još puno čuti u 2017. godini. HBO serija "Big Little Lies" temelji se na istoimenoj najprodavanijoj knjizi Liane Moriarty, a glavni su nam likovi dobro poznati s oskarovskih dodjela nagrada.

Riječ je o velikim filmskim zvijezdama, točnije o Nicole Kidman i Reese Witherspoon, koje glume dvije "glavne" mame u Montereyu u Kaliforniji gdje se serija odvija. Shailene Woodley (također filmska zvijezda), glumi mladu mamu koja se tek doselila u grad te je pomalo uplašena zato što su svi pretjerano dragi prema njoj. Naravno, stvari nisu takve kakvima se čine i nešto zlokobno vreba ispod tog sjajnog furnira - u ovom slučaju, ljubomora, svađe, suze, i na kraju, ubojstvo.

Još jedan element koji čini ovu seriju velikim televizijskim događajem jest prisutnost redatelja nominiranog za Oscara Jean-Marca Valléea (Dallas Buyers Club i Wild) koji je režirao svih sedam epizoda mini-serije. Posljednji put kada je neki elitni redatelj preuzeo režisersku palicu cijele sezone jedne HBO serije, bio je Cary Fukunaga, a svi znamo što je tada nastalo (čitaj: "True Detective"). Očekivanja su s razloga visoka, još kad nadodamo da u seriji glume i Laura Dern, Alexander Skarsgard, Adam Scott, James Tupper te Zoe Kravitz, HBO ne bi trebao imati problema ostvariti ih i nadmašiti.

"Big Little Lies" premijeru će doživjeti 19. veljače 2017. godine - pogledajte trailer i uvjerite se zašto nestrpljivo očekujemo prvu epizodu.

Big Little Lies: Official Trailer (HBO)