Ne smijete propustiti najluđi tulum za savršen završetak ljeta

| Art |

Club MTV EUROPE Summerblast

Dvodnevni „open air“ festival Club MTV EUROPE Summerblast premijerno će se održati u gradu Poreču kao završni party ovog ljeta, od 19. do 20. kolovoza 2016. godine. Na atraktivnu ljetnu pozornicu Atlas i MTV ugostiti će vodeće izvođače s MTV TOP glazbene liste, a prenosit će se u više od 160 zemalja svijeta pa će tako slike Poreča u srcu sezone obići cijeli svijet. Ovaj glazbeni festivalski spektakl objedinjuje glazbu, more i sunce, koji će vam omogućiti nezaboravan vikend u predivnom gradiću u Istri.

Club MTV EUROPE Summerblast

Dobro nam poznati Afrojack će tako nastupiti kao headliner prvog dana festivala i sve ljubitelje plesne glazbe oduševiti svojim najpoznatijim hitovima, dok je glavna uloga drugog dana pripala Steveu Aokiju koji će do kraja raspametiti porečku publiku. Uz njih, na impresivnoj listi izvođača koji će stvoriti odličnu atmosferu nalaze se i Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Zedd, Jonas Blue, Example, Martin Jensen, Vanillaz, Zeds Dead, R3wire & Varski i Aldo Morro.

Informacije vezane uz ulaznice i sve popratne dodatne sadržaje vezane za Club MTV EUROPE Summerblast festival doznajte na Atlasovoj službenoj stranici.

Club MTV EUROPE Summerblast

U suradnji s Atlasom, Wall.hr vam daruje čak 3 puta po 2 ulaznice za najluđi tulum ovoga ljeta!

Sve što biste trebali napraviti ako želite da vas odaberemo putem random.org-a jest:

1. Lajkati službene Facebook stranice Atlasa, Club MTV Europea i Wall.hr-a.

2. Lajkati članak i u komentare napisati "Želim ići na Club MTV EUROPE Summerblast!"

3. Podijeliti članak, ali samo ako želiš :)

Pobjednike ćemo odabrati u srijedu 17. kolovoza u 11 sati. Sretno!

Club MTV EUROPE Summerblast