Najveći talent svjetske house scene dolazi u Zagreb

| Art |

Taylora Freelsa iz Los Angelesa poznatijeg pod umjetničkim imenom URULU brojni svjetski mediji su već proglasili najvećim talentom i nadom od kojeg se očekuju velike stvari u svijetu elektronske glazbe. U sklopu svoje prve Europske turneje nastupit će i u Zagrebu, u klubu Shamballa, 01.veljače 2013.

Nijedan producent elektronske glazbe nije uspio toliko oživiti duh house glazbe iz devedesetih kao što je to napravio URULU. Retro-futurizam kako mediji nazivaju njegov glazbeni izričaj je proizašao iz činjenice da nikad nije bježao od različitih stilova glazbe dok god u korijenu je to bila čista, neiskvarena house glazba. Pod velikim utjecajem istinskih legendi house glazbe kao što su Kerri Chandler i Masters at work koji se osjeća u njegovom radu uspješno je dočarao magično doba elektronske glazbe s početka devedesetih godina prošlog stoljeća.

Urulu je započeo svoju prvu Europsku turneju u svjetskim metropolama i kultnim klubovima kao što su Watergate u Berlinu, Social club u Parizu, Cargo u Londonu i brojni drugi, a sljedeća destinacija je hrvatska metropola Zagreb i klub Shamballa. "Kada sam se preselio zbog turneje iz Los Angelesa u London puno sam riskirao. Danas mi je drago da sam se odlučio za taj korak jer osim što mi je karijera krenula strmoglavo uzlazno imam priliku upoznati mnoge lijepe zemlje. Veselim se dolasku u Hrvatsku, već sam proučio vašu kuhinju i specijalitete." rekao je Taylor Freels prije svog nastupa u Hrvatskoj.

Urulu "1991"