Najuspješniji sopran svih vremena u zagrebačkoj Areni

| Art |

Turneja ROYAL CHRISTMAS GALA ovog će prosinca u zagrebačku Arenu dovesti najuspješniji sopran svih vremena, a u najavljeni nastup uključio se i jedan od najpoznatijih svjetskih koreografa

Najavljena glazbena poslastica za sve poklonike klasične glazbe dobila je pojačanje! Božićni i novogodišnji spektakl svjetske glazbene dive Sare Brightman režirat će Anthony Van Laast, poznat kao koreograf brojnih uspješnih predstava na West Endu i Broadwayu. Na impresivnoj listi projekata na kojima je radio našli su se i svjetski hitovi Mamma Mia! (2008.), Excalibur (1981.) i najnoviji film Ljepotica i zvijer (2017.), a sudjelovao je i u planiranju turneje poznate britanske kantautorice Kate Bush. Ovo je još jedan razlog za sve koji su planirali nazočiti koncertu u zagrebačkoj Areni da se pridruže jednom od najiščekivanijih nastupa godine.

Organizator zagrebačkog koncerta, tvrtka Star produkcija, za sada je iznimno zadovoljan odazivom domaće publike te najavljuje koncert za pamćenje. Ovo nije nimalo teško imajući u vidu da će društvo Sari Brightman na pozornici praviti slavni grčki tenor Mario Frangoulis najpoznatiji po pjesmi "Vincero, Perdero", američki tenor Fernando Varela iz slavnog tenorskog pop tria Forte Tenors te rumunjska mlada pjevačka nada Narcis. Uz nevjerojatnog umjetnika Anthonyja Van Laasta nema mjesta sumnji da će ova glazbena priča mnogima ostati u najljepšem sjećanju.

Britanska sopranistica Sarah Brightman poznata je ne samo po svom jedinstvenom rasponu glasa koji prelazi tri oktave, nego i po ukupnom utjecaju na svjetsku glazbenu scenu. Već 30 godina njezin glas odzvanja kazalištima, arenama i stadionima i očarava milijune obožavatelja diljem svijeta, a tijekom 30 godina karijere prodala je više od 32 milijuna albuma diljem svijeta i osvojila preko 180 zlatnih/platinastih nagrada. Dva puta je sudjelovala u ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara, glumila je u nekoliko filmova te je 2012. postala UNESCO-va umjetnica za mir.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl, koji će se održati 21. prosinca 2017. godine u zagrebačkoj Areni, mogu se kupiti u sustavu Eventim ili na svim Eventim prodajnim mjestima.