Johann Franck ponovno pripremio odličan koncert u čast Dinu Dvorniku

| Art |

Johann Franck

"Dino Dvornik još uvijek u našim mislima!" - zaključak je nakon fenomenalnog koncerta pod nazivom "Ti si mi u mislima" održanog sinoć u Johann Francku pred tisuću ljudi u čast prerano preminulom kralju funka, Dinu Dvorniku.

Danijela Dvornik

Jedini službeni tribute band odobren od strane Dinove supruge Danijele, itekako je rasplesao gomilu i prisjetio ih na najveće hitove ovog enfant terrible-a. Moćan i topao vokal Nikole Marjanovića na hitovima "Ti si mi u mislima" i "Pelin i med" , te istovremeno sjetan i drzak vokal Marija Huljeva na "Tebi pripadam" i "Jače manijače" kao da su prikazali  i svu širinu nepreželjnog nam Dina, te ostavili publiku i nakon svirke od nešto više od dva sata željnima još.

Dino Dvornik Tribute Band
Dino Dvornik Tribute Band

Svakako je vrijedno spomenuti i Tinu Kresnik (ex Rupčić) koja je izvevši "Ljubav se zove imenom tvojim" i duet "Rušila sam mostove od sna" razgalila i muški i ženski dio publike.

Ivana Banfić

Od poznatijih lica među publikom našle su se tu pjevačice Ivana Banfić, Manuela Svorcan i Artemija Stanić, pjevač i redatelj Filip Dizdar, te model Antonio Lujak i glumac Antonio Franić, a budnim okom okružena prijateljima sve je pratila i Danijela Dvornik.

Filip Dizdar

Nakon zaista uspješnog koncerta grupe Jinx prije dva tjedna, te ovog u čast Dinu Dvorniku  - Johann Franck se sve više nameće kao mjesto s odličnim koncertima pa možemo reći kako ovo gradsko okupljalište svakako ne smijete zaobići.