INmusic objavio nastup izvođača po danima i pustio dnevne ulaznice u prodaju

| Art |

INmusic
INmusic

Zahvaljujući velikom interesu te mnogo upita vezanih uz kupnju dnevnih ulaznica, INmusic festival i ove godine izlazi u susret publici te su jednodnevne ulaznice već sada u prodaji!

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 300 kuna (+ troškovi transakcije) u prodaji su od petka, 29. travnja te se mogu kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa. Ako ne budu rasprodane bit će dostupne i na blagajni festivala. Količina jednodnevnih ulaznica je ograničena.

Dnevne ulaznice sjajna su prilika za sve posjetitelje koji ne mogu prisustvovati na sva tri dana festivala, a željeli bi vidjeti neke od najavljenih izvođača koji će ovog ljeta nastupiti na jedanaestom izdanju INmusica.
Kupce jednodnevnih ulaznica moli se da, ovisno o glazbenim preferencijama, točno utvrde koji dan festivala im je najdraži, odnosno koji dan žele posjetiti festival s obzirom na to da dnevna ulaznica vrijedi isključivo za dan za koji je kupljena. Primjerice, ulaznica kupljena za prvi dan festivala nije važeća za drugi ili treći dan.

U skladu s početkom prodaje dnevnih ulaznica, INmusic festival objavio je i raspored do sada objavljenih izvođača po danima:

  • PRVI DAN FESTIVALA - Ponedjeljak, 20. lipnja: Gutterdämmerung ft. Henry Rollins, Jake Bugg, The Coral, Django Django, Pennywise, Monoswezi, FùGù MANGO, The Bambi Molesters, Chui, INteatar: Münchhausen (Vilim Matula)
  • DRUGI DAN FESTIVALA - Utorak, 21. lipnja: Florence + The Machine, Skunk Anansie, The Heavy, Kawasaki 3p, Orkesta Mendoza, My Baby, Gretta, INteatar: Dream of Life (Senka Bulić)
  • TREĆI DAN FESTIVALA - Srijeda, 22. lipnja: PJ Harvey, The Kooks, Wilco, Yeasayer, Pat Thomas & The. Kwashibu Area Band, Shearwater, Gustafi, Žen, INteatar: Međuigre 0-24 (Zijah Sokolović)

Potpuni raspored za sva tri dana INmusica, uključujući detaljnu satnicu svih nastupa bit će objavljen mjesec dana prije festivala.

Uz niz najaktualnijih suvremenih svjetskih i domaćih glazbenih imena, INmusic festival će uskoro otkriti još nekoliko izvođača koji će se pridružiti ovogodišnjem bogatom line-upu među kojima će biti i pobjednici britanskog natječaja "All About The Music", slovenskog natječaja INmusicMENT organiziranog u suradnji s Mentom te natječaja za hrvatske bendove – "Zasviraj sa Žujom" koji organiziraju Ožujsko pivo i INmusic festival. Finalna večer natječaja "Zasviraj sa Žujom" održat će se u utorak, 3. svibnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.