Fresh Island festival dovodi jednu od trenutno najvećih DJ zvijezda

| Art |

Skrillex na #HEXAPPEAL Fresh Island festivalu

Vodeća američka DJ zvijezda, vlasnik čak šest Grammy nagrada, Skrillex novo je glazbeno ime kojeg klub Noa dovodi na #HEXAPPEAL Fresh Island festival kao poseban događaj u sklopu proslave 5. rođendana festivala. Jubilarno, peto izdanje jednog od najpopularnijih europskih festivala, koji se na Zrću održava od 12. do 14. srpnja na novoj pozornici iznad mora u klubu Noa, zasigurno će razveseliti mnoge obožavatelje Skrillexa koji će u srijedu, 13. srpnja, jedini put nastupiti u ovom dijelu Europe ovog ljeta. Šlag na vrhu torte uz već najavljene mega zvijezde Wiz Khalifu i Chris Browna, Skrillex dolazi kao najljepši rođendanski poklon dosad najvećem izdanju festivala, kojeg će ovo ljeto posjetiti rekordan broj gostiju iz čak 50 zemalja.

Ovo veliko glazbeno ime novi je iskorak #HEXAPPEAL Fresh Island festival u suradnji sa klubom Noa čiji je nastup najavljen kao poseban događaj u sklopu festivala čije se ulaznice prodaju zasebno po popularnoj cijeni od samo 120 kuna u sklopu Eventima te Entrio.hr poslovnica. Nastupi američkih zvijezda Chris Browna, Wiz Khalife i Ty Dolla $igna #HEXAPPEAL Fresh Island festival i otok Pag svrstavaju u najatraktivnije destinacije ovog ljeta. Ovogodišnje izdanje Festivala posjetit će 20.000 gostiju koji će uživat na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya, mnogobrojnim pool partyjima, nezaboravnim tulumima u sklopu «Sunset Boat Partyija» te «Exakt Big Beach Takeover» s Chris Brownom koji će se specijalno za ovu prigodu popeti na posebno dizajniranu pozornicu izgrađenu na plaži Zrće. Biti će to najveći događaj ovog ljeta na Zrću.

Skrillex na #HEXAPPEAL Fresh Island festivalu

#HEXAPPEAL Fresh Island festival u potpunosti je u hrvatskoj produkciji i organizaciji, a veliki je ovo uspjeh i potvrda organizatorima koji zajedno s generalnim sponzorom #HEXAPPEAL najavljuje najbolje izdanje do sad. Kondomi HEX™ revolucionaran su proizvod na tržištu kondoma, specijalno i pomno dizajnirani sa strane švedskog brand dizajnera Lelo, koji će svojim novim izdanjem zauvijek promijeniti svijet kondoma. Fresh Island će ovom suradnjom postati najsexy ljetni Festival koji promovira “sigurno vođenje ljubavi”, a svi posjetitelji ovaj revolucionarni proizvod moći će kupiti na posebno dizajniranom štandu #HEXAPPEAL u sklopu Festivala.

Izniman interes medija za Festivalsko izdanje 2016. velika je promocija Hrvatske u svijetu, a svoj su dolazak na festival potvrdili predstavnici onih vodećih koji će svojim izvještavanjem zasigurno garantirati i nove goste u Hrvatskoj. Nezapamćen interes za ulaznice najbolja je poruka kako ih je najbolje osigurati u pretprodaji u sustavu Eventima. Ulaznice za nastup Skrillexa naplaćuju se, za vlasnike festivalskih ulaznica, po posebnoj promotivnoj cijeni od 120 kuna u sustavu Eventima i Entria. Podsjetimo, ulaznice se mogu kupiti po cijenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown) te 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown).

Skrillex na #HEXAPPEAL Fresh Island festivalu