Dino Merlin završava svoju ljetnu turneju u Umagu

| Art |

Dino Merlin

Ljetna turneja Dine Merlina "Hotel Nacional" koju je do sada vidjelo blizu pola milijuna ljudi, polako završava koncertima u prelijepoj atmosferi koja vlada na crnogorskom i hrvatskom primorju. Nakon Crne Gore, Dino će svoj posljedni koncert iz spomenute turneje održati u Umagu, točnije u ATP Dance Areni u subotu 13. kolovoza - savršen koncert za savršeno ljeto!

Sudeći prema rekordima posjećenosti u okviru turneje, dojmovima publike s koncerata, ali i raspoloženju i energiji Čarobnjaka, "nešto lijepo treba da se desi" i ove subote u Istri! Kako se navodi na web stranici prodajne mreže Eventim.hr: “Budite i Vi dio najvećeg glazbenog spektakla u Istri i ne propustite nezaboravnu večer s najvećom glazbenom legendom”.

Dino Merlin

Karavana Hotel Nacional se već krajem ljeta sprema za jesensku turneju po Europi. Točni datumi i lokacije bit će objavljeni na društvenim mrežama Dine Merlina kao i na njegovoj službenoj web stranici. Za sada, potvrđen je datum 3.9.2016. kada po prvi put nakon 25 godina Dino nastupa u bugarskom Banskom.

Preostale ulaznice za koncert u Umagu dostupne su ovdje

Dino Merlin - Deset mlađa (Tuzla 2016)