Barbra Streisand u duetima s Beyonce, Lady Gagom, Stevie Wonderom, Michael Bubleom...

| Art |

Barbara Streisand
Barbara Streisand

Sinoć  je objavljena još jedna odlična glazbena vijest - glazbena diva Barbra Streisand priprema album s duetima na kojem će gostovati pjevači poput Beyonce, Lady Gaga i Stevie Wondera.

Naime, jučer je njen budući producent Walter Afanasieff na svojoj stranici objavio vijest kako će upravo on s Kennyom Edmondsom producirati ovaj više nego zanimljivi album, a nešto kasnije je i njen izdavač Billboardu potvrdio kako se aktivno radi na spomenutom albumu.  

Beyonce i Lady Gaga
Beyonce i Lady Gaga

Ono što se za sada zna da će između ostalih s Barbarom na slbumu pjevati Beyonce, Lady Gaga, Bette Midler, Stevie Wonder i još mnogo pjevača s A-liste poput Lionela Richiea, Babyfacea, Blake Sheltona, Josh Grobana, Michael Bublèa, Andree Bocellia, Billy Joela, Williea Nelsona, Robina Thickea i John Mayera.

Prema informacijama koje producent Afanasieff djeli na društvenim mrežama, na ovom se albumu Barbare Streisand radi od 2012. godine. Njen zadnji album "Release Me" koji je izdala u 2012. godini u prvom tjednu našao se na Billboardovoj ljestvici na 7. mjestu te je time Barbara učvrstila svoj rekord koji drži na toj ljestvici kao žena sa čak 32 albuma koji su ušli u Top 10. S ovim suradnjama za očekivati je da će njen novi album još jednom učvrstiti ovaj rekord i postati 33. album u Billboardovih Top 10.