"Wok to go" od sada u centru Zagreba

Svoju ljubav prema kuhanju Matija Nikolić, prošlogodišnji finalist popularnog gastro showa Masterchef odlučio je podijeliti s mnogim poznatim Zagrepčanima, ali i svim ljubiteljima jednostavih i neodoljivih wok jela. U centru Zagreba kod kazališta Kerempuh tako je jučer otvoren gastro kutak “Wok by Matija” u kojem će upravo Matija Nikolić na brz i jednostavan način pripremati wok jela po želji svojih gostiju.

Po uzoru na velike svjetske metropole u kojima je Wok kuhinja postala nezaobilazni dio gastro kulture i Zagreb je dobio mjesto na kojem će te imati priliku uživati u nezaboravnim aromama i okusima zdravih namirnica pripremljenih u woku. Gastro kutak jedinstven je i zbog činjenice da će Matija Nikolić u pripravi jela koristiti samo organski i ekološki uzgojeno povrće sa farme svojih roditelja i tjestenine koje sam proizvodi od domaćeg brašna i domaćih jaja.

A kako Matija kuha, koliko je usavršio svoje znanje u Masterchef kuhinji te što sve zna pripremiti u svom Wok loncu uvjerile su se i mnoge poznate osobe iz javnog i društvenog života Zagreba. Tako su u orijentalnim okusima te domaće pripravljenom soku od bazge, đumbira i jabuke, uživali i glumci Hrvoje Kečkeš i Amar Bukvić s djevojkom Almom, ravnatelj kazališta Kerempuh Duško Ljuština, redatelj Mario Kovač, pjevačica Maja Vučić s kćeri Gitom, poznati gastronom Radovan Marčić kao i glumica Nataša Janjić


Slični članci: