Jesu li ovo nove hit tenisice? Prvi pogled na Kanyetove Adidas "Yeezy 750 Boost"

Jesu li ovo nove hit tenisice? Prvi pogled na Kanyetove Adidas

Kanye West možda nije imao uspjeha s vlastitom linijom koju je prikazivao u Parizu, no nije odustao od mode. Dapače, njegove Nike Air Yeezy tenisice bile su veliki uspjeh, posebno verzija "Red October" koja se razgrabila u vrlo kratkom roku i dan danas ostaje neprežaljena kod velikog broja fanova. Međutim, Kanye ima novi as u rukavu, a to je kolaboracija s Adidasom koja je najavila i nove tenisice. Dosad su fanovi bili u neprestanoj potrazi za prvim vizualom tenisice, a nedavno su i prvi puta procurile u javnost, no kada ih je i Kanye obukao za Pre-Grammy's brunch, znali smo da je to to - imamo novi model.

Nove Kanyetove tenisice su Adidas Yeezy 750 Boost i dolaze u kombinaciji materijala i dva tona sive boje. Na prvi pogled nalikuju na Air Yeezy model radi visine, preklopna čička i naizgled slična đona, no u stvari su zaokret prema avangardi i jedan odmak od mainstreama. Kanyetov novi dizajn djeluje luksuzno i ima estetiku Ricka Owensa, čije čizme i tenisice i sam rado nosi. Na prvu, mnogi fanovi su reagirali negativno na novu Kanyetovu estetiku koja je sada manje urbana i više "fashion", no s kvalitetnijim slikama vidimo i najsitnije (neupadljive) detalje na tenisicama koje ih zaista čine fantastičnima. Ovo nije tenisica za tipičnog momka, već za nekog tko ima hrabre modne odabire i zna nositi avangardnu modu.

Međutim, izgleda da je priča još bolja! Navodno izlazi i drugi colorway tenisice, točnije crveni, za kojega vjerujemo da će biti još više neodoljiv od sivoga, a uz to trebao bi izaći i još jedan model tenisica. Adidas Yeezy YZY Boost tenisice još nisu puštene u javnost, no Kanyetova revija na NYFW-u se ionako opako bliži.

Tenisice u prodaju dolaze ubrzo nakon revije (koja bi se trebala održati 12. veljače u New Yorku), a kako saznajemo, cijena će biti 350 američkih dolara.

Jesu li ovo nove hit tenisice? Prvi pogled na Kanyetove Adidas
Adidas Yeezy 750 Boost na Kanyetu i Kim fantastična u Balmainu

Slični članci: