"Moja modna billježnica" za buduće dizajnere

Moja modna bilježnica

Kreativan projekt Moja modna bilježnica u potpunosti osmišljen i napravljen unutar Profilove inovativne radionice, ovih dana izlazi iz tiska. Fantastične stranice ove maštovite bilježnice idejno je osmislila dizajnerica Marina Hrupec kombinirajući nadahnute ilustracije talentirane ilustratorice Smiljane Čoh.

Radi se o bilježnici u kojoj djevojčice  mogu crtati odjeću, obuću, modne dodatke, šminkati, frizirati, a namijenjena je za dob 6 do 12 godina. Ilustracije je radila umjetnica Smiljana Čoh koja je svojim nadarenim stilom vrlo brzo našla put do inozemnih izdavača te se slikovnice s njenim ilustracijama prodaju na Amazonu i Barnes & Noblesu.

Moja modna bilježnica
Moja modna bilježnica

O nastanku ove uistinu kreativne knjige, postoji i zanimljiva priča. Naime, Smiljana je na svom Facebooku objavila segment ilustracije iz buduće Moje modne bilježnice. Ta skica lika u nastanku se toliko svidjela njenoj inozemnoj agentici da joj je odmah ponudila otkup lika za cijelu novu knjigu na temelju tog crteža. Zanimljivosti s nastankom knjige nastavile su se i kad god su stizali prvi probni otisci – bivali bi razgrabljeni za kćerke, nećakinje, sestrične male rodice..., a sutradan bi kolegice i kolege navratili u ured kod urednice i pitali je li gotova nova stranica!

Ova je knjiga namijenjena za sve male stilistice i buduće dizajnerice! Sigurni smo da će je djevojčice obožavati – jer uz nadahnute ilustracije i fotografije donosi veliki format i kvalitetan papir te pregršt prostora za crtanje i skiciranje. Ukoliko doma imate malu šminkericu ili znate nekog tko će biti oduševljen ovom uistinu divnom knjigom, pošaljite svoje ime prezime i adresu na wallhr.nagradnaigra@gmail.com, a najbržem će na kućnu adresu stići Moja modna bilježnica


Slični članci: