Kako održati dekolte mladim?

dekolte

 Održavanje kože lica mladom posao je koji zahtjeva puno radno vrijeme, zbog čega lako zaboravimo na dio tijela koji se nalazi ispod vrata. Donosimo vam savjete s kojima ne možete pogriješiti!

Zaštitni faktor je ključ!  Koža na prsima je tanja i više suha od kože na licu, što znači da je osjetljivija na suncu. U stvari, stanje na dekolteu - koje karakteriziraju proširene žile, crvene i smeđe mrlje, crvenilo i tanka koža - ima svoje ime, poikiloderma (kronični poremećaj pigmentacije zbog izlaganja suncu). U tom slučaju, obavezno nanesite kremu sa zaštitnim faktorom, koju koristite i na licu, na cijelo područje dekoltea!

Akne su normalne i izlječive! Mnoge žene imaju problema s bubuljicama, miteserima i prištićima na području prsa što ih čini nezadovoljnima i sramežljivima zbog svog izgleda. Proizvodi sa salicilnom kiselinom uklonit će mrtve stanice s površine kože i smanjiti proizvodnju sebuma. Manje invazivan, ali i dalje djelotvoran proizvod koji lako možete koristiti kod kuće je Dermalogica Clear Start Allover Toner.

dermalogica
Dermalogica Clear Start Allover Toner

Šteta nije nepopravljiva! Ako imate poikilodermu - retinol, proizvodi koji sadrže vitamin C i hijaluronska kiselina mogu napraviti ogromnu razliku. Pomoći mogu i proizvodi za učvršćivanje poprsja, poput krema i gelova, a IPL tretmani su dokazano najefektivniji pri smanjenju crvenila i pigmentacije.


Slični članci: