I Zagreb ima dnevni food&coffee bar - Day Cafe

| Wine and dine |

Jučer je u Zagrebu proslavljeno nedavno otvorenje prvog Day Caféa, novog hrvatskiog food&coffee bara koji stavlja naglasak na  brzu, ali zdravu hranu i vrhunsku kavu, a nastao je na iskustvima takvih vodećih svjetskih lanaca, smješten je u poslovnoj zgradi u Savskoj ulici  u Zagrebu. Riječ je o zaista zgodnom i inovativnom prostoru koji samim svojim pomno uređenim interijerom poziva na opuštanje i uživanje u finoj hrani, vrhunskoj kavi i zdravim svježe cijeđenim sokovima.

Poseban naglasak u Day Caféu stavljen je na doručak kao najvažniji obrok u danu. Tako raznolika ponuda uključuje različite omlete, müslije i voćne salate, a tu su i zdravi smoothieji na bazi svježeg voća i orašastih plodova koji mogu biti zaseban obrok. Želja vlasnika Day Cafea bila je poslovne ljude koji rade u okolnim zgradama, ali i brojne studente iz nekoliko studentskih domova u blizini potaknuti da dan započnu kvalitetnim nutritivnim obrokom i pravom finom kavom. No unatoč tome, Day Café idealno je mjesto za svako doba dana – bilo da želite pojesti ukusan i raznolik doručak ili samo pročitati novine uz omiljenu kavu ili napitak na bazi pravog espressa, a ovaj novootvoreni Day Café nudi i besplatan pristup bežičnom internetu svim gostima. 

Tijekom dana svi posjetitelji Day Caféa mogu uživati u širokom izboru ukusnih wrapova, toplo-hladnih salata te zdravih jela na bazi svježeg povrća pripremljenih u woku, uz dnevne povrtne krem juhe. Sva jela pripremaju se od zdravih i svježih namirnica domaćeg porijekla, a mogu se ponijeti i za van. 

U kratkom vremenu nakon otvorenja Day Café je i među javnim osobama stekao veliki broj prijatelja pa se među brojnim posjetiteljima često mogu sresti i Mirna i Mario Valentić, Žanamari Lalić, Bolesna Braća, Mario Petreković, Iva Šulentić, DJ Phat Phillie i brojni drugi. Inače ovo zgodno mjesto možete posjetiti svim danima osim nedjelje do 21h, Day Cafe je dakle, dnevni.