Završeno još jedno izdanje Rab Summer Festivala

| Lifestyle |

Soulfingers

Rab Summer Festival iz godine u godinu postaje sve prestižniji i sve važniji glazbeni događaj tijekom turističke sezone. Zbog toga ne treba čuditi da je od 15. do 17. kolovoza ovaj prekrasni otok okupio ne samo zvjezdana imena hrvatske glazbene scene već i desetke tisuća turista željnih dobre zabave i još bolje glazbe. Odlični izvođači, živi ritmovi i atraktivni popratni sadržaji obilježili su i ovogodišnje izdanje Rab Summer Festivala i najavili da već sljedeće godine možemo očekivati jednako sadržajan i jednako kvalitetan festival s ponovo zanimljivim izvođačima.

Ana Rucner
Ana Rucner

Festival je otvoren 15.08. velikim samostreličarskim turnirom kojim se oživila povijest i tradicija Raba da bi samo nekoliko sati poslije na Trgu Sv.Kristofora violončelistica Ana Rucner održala nezaboravni koncert i osim atraktivnog stasa pokazala svoju glazbenu raskoš i umijeće. Nakon spoja klasičnog i modernog slijedila su dva velika koncerta, pa su publiku na Trgu Sv. Kristofora svojim poznatim ritmovima 16.08. zabavljati Soulfingersi dok je na gradskoj rivi održan odličan koncert elektronske glazbe I LOVE RNB na kojem su nastupali najbolji hrvatski i međunarodni DJ-i. Baš kao i prve dvije večeri i završna večer Rab Summer Festivala donijela je pregršt dobre glazbe i odlične zabave. Tako su 17.8. na Trgu Sv.Kristofora svoje najbolje klapske pjesme rapskoj publici predstavili i otpjevali Tomislav Bralić i klapa Intrade, dok je gradska Riva u programu Clubbing Night ponovo okupila vrhunske DJ-e iz cijeloga svijeta.

Klapa Intrade
Klapa Intrade

Rab Summer Festival ponovo je oduševio svojim izvođačima, odličnim programom i vrhunskom zabavom, pa ako ste propustili ovogodišnje izdanje Rab Summer Festivala, Rab Vas i sljedeće godine očekuje sredinom kolovoza s opet nezaboravnim programom i velikim brojem hrvatskih glazbenih zvijezda.

Soulfingers
Soulfingers