Skijajte već na otvorenju skijaške sezone

| Travel |

Skijanje, francuska skijalište, najpovoljnije

S hladnijim vremenom svi polako počinju razmišljati o rezerviranju skijaških aranžmana, a neki i o štednji kako bi unatoč krizi koja ne jenjava ipak mogli uživati u ovim nekad luksuznim zimskim radostima.

Sezona skijanja lagano je počela, čak nas i Ivica Kostelić vikendima pomalo uveseljava s malih ekrana pa se postavlja pitanje zašto mu se i vi ne bi već za mjesec dana pridružili.

Službeno otvorenje skijaške sezone počinje 7. prosinca i za vas smo odabrali definitivno najbolju i najpovoljniju ponudu koja se trenutno nudi na našem tržištu.

Poznato je kako su francuska skijališta kvalitetom staza neprikosnovena pa smo se odlučili upravo za njih, a među ponudama Val Thorensa, luksuznog Vald'Iserea, Val d'Allosa, Tignesa, Valmeiniera i ostalih, odlučili smo se za najpovoljniji, Risoul.

Skijanje, francuska skijalište, najpovoljnije
Risoul

Iako ćete misliti da se šalimo, u cijeni od samo 890 kuna dobivate smještaj ne za sedam, već za osam dana i ne kako je uobičajeno ski pass za šest, već čak sedam dana. Datumi ove odlične, „Golden minute“ ponude su od 7.-15. prosinca, a ako mislite da ova ponuda ima neku „caku“, nema je. Jednostavno Kontakt tours, agencija koja ima ovu odličnu ponudu, ekskluzivni je zastupnik za ovo skijalište.  

Ukoliko ne želite ići svojim autom, za još 500 kuna možete uplatiti i garantirani „France Express“ polazak busom koji nudi ova provjereno odlična agencija.

Inače, Risoul je poznat po čak 300 sunčanih dana tijekom godine, staze mu se nalaze na 1.650-2.750 metara nadmorske visine, a ima 112 staza i 55 ski liftova koje pružaju izuzetnu mogućnost uživanja ljubiteljima svih zimskih sportova. Smještaj je neposredno uz ski liftove (ski in - ski out) u odlično opremljenim rezidencijama, 3* i 4* s apartmanima za 4, 6 i 8 osoba. Zahvaljujući kvaliteti i broju smještajnih kapaciteta, velikom skijalištu sa svim tipovima i vrstama skijaških staza, mnogobrojnim sportskim, rekreativnim i apres ski sadržajima, Risoul ima sve uvjete da zadovolji i najzahtjevniju klijentelu.

Ovu „Golden minute“ ponudu za Risoul možete rezervirati ovdje.