Pokrenut jedinstveni mrežni priručnik o turističkoj kulturi

| Travel |

Ovogodišnje izdanje obrazovnoga projekta Turistička kultura obogaćeno je novim sadržajima, mrežnom stranicom projekta Turistička kultura i pratećim interaktivnim priručnikom koji su predstavljeni na današnjoj konferenciji za novinare. Riječ je o multimedijskome sadržaju koji će svim zainteresiranima omogućiti preuzimanje brojnih informacija o Hrvatskoj i njezinim turističkim potencijalima, a bit će predstavljeni i radovi učenika hrvatskih osnovnih i srednjih škola te učenika iz dijaspore, sudionika projekta. 

"Priručnik Turistička kultura omogućuje korisnicama da upoznaju svoj mjesni, područni i državni identitet, upoznaju i otkriju tuđe identitete i vrijednosti, nauče temeljne pojmove u turizmu, osnove poduzetništva u turizmu i kulturi, dobro ovladaju svojim jezikom i stranim jezicima te pravilima lijepoga ponašanja i turističkoga vođenja te suvremenom tehnologijom", rekla je Nansi Ivanišević, pokretačica projekta i voditeljica Odsjeka za prosvjetu i kulturu pri Uredu državne uprave Splitsko-dalmatinske županije.

Svi zainteresirani mogu preuzeti interaktivni priručnik te saznati više o projektu Turistička kultura na stranicama www.turisticka-kultura.com.