Lajk dana - Vintage katalog za skijanje

| Travel |

Skijanje Francuska, Austrija, Italija
Vintage katalog za skijanje sezona 2012/2013

S obzirom na to da smo danas ušli u mjesec listopad, počinjemo polako razmišljati o odlasku u hladnije krajeve. Vrijeme je da se počne razmišljati o budžetu i destinaciji za skijanje pa vam danas donosimo nešto što će vam uvelike olakšati odabir vaše destinacije, ali i pomoći vašem budžetu.

Naime, današnji lajk dana najmaštovitija je naslovnica kataloga za skijanje na koji smo ikad naišli. Navikli smo na uglavnom već monotone naslovnice zimskih kataloga koje se uopće ne ističu iz mase te sve sliče jedna drugoj, pa je ova vintage verzija pravo osvježenje.

Na ovu odličnu ideju došao je kreativni tim iz turističke agencije Kontakt Tours koja je inače jedna od vodećih domaćih agencija na području skijanja. S crno-bijele retro naslovnice smješka nam se dama koja nas podsjeća na vremena Marilyn Monroe, iako ne u bijeloj haljini s dekolteom već u vesti, dovoljan je razlog da nam privuče pažnju.

Da ne mislite da je ovdje naslovnica sve što valja, na čak 116 stranica pronaći ćete najpovoljnije, ali i one malo luksuznije ponude za francuska, talijanska, austrijska i slovenska skijališta. Zanimljivo je što nude garantirani prijevoz za francuska skijališta (Risoul, Val d'Allos, Val Thorens, Vald'Isere, Valmeinier, Les 2 Alpes, Aple d'Huez, Vars…) po zaista niskim cijenama, a koliko smo se raspitali i smještaj i organizacija su fenomenalni i zato što prije počnite razmišljati o zimskim radostima i rezervirajte svoj aranžman.

Uskoro ćemo za vas detaljnije istražiti skijališta po destinacijama, a ako nas redovito pratite možda baš vi budete taj sretnik koji će i osvojiti skijanje u Francuskoj.

Do tada, slobodno prelistajte ovaj cool katalog ovdje.