Domaći resort uvršten na vrh liste najboljih prirodnih resorata u Europi

| Travel |

Poznati putopisni blog Luxury Travel Diary objavio svoju listu 5 najboljih prirodnih resorta u Europi, a na prvom mjestu našao se hrvatski Linden Tree Retreat & Ranch.

Intimno i luksuzno odmaralište, smješteno u Parku prirode Velebit, okružen živopisnim krajolikom pod zaštitom UNESCO-a. Linden Tree ranch predstavlja prvorazrednu destinaciju za jahanje, idealno mjesto za zaljubljenike u prirodu i one avanturističkog duha.

Ranch je za posjetitelje otvoren od svibnja pa sve do kraja rujna, a osim jahanja, možete se okušati u vožnji kajakom, planinarenju, trekkingu, Jeep safariju, brdskom biciklizmu te istraživanju ljepota brojnih velebitskih špilja.

U večernjim satima, nakon uzbudljivog dana u prirodi, uronite u jacuzzi grijanim na drva, te uz čašu Prvog hrvatskog piva s brkovima, piva s rancha, promatrajte zvjezdano nebo. Svoj dan zaokružite mirnim snom u idiličnim kolibama, tišini divlje i netaknute prirode.

Za sve ljubitelje dobre kuhinje Lindenov restoran pruža vrhunski pripremljene delicije. Dio hrana dolazi iz vlastitog uzgoja, a ostatak dolazi iz okolnih sela kao dio programa izgradnje održive Like kojem je na čelu osnivač i vlasnik rancha dr. Bruce Yerkovich. Kvalitetu kuhinje potvrđuje i poznati Michelin vodič, koji je ranch uvrstio u svoj gastro vodič za 2016. godinu.