Tko je zaslužan za blistav izgled Ive Jerković?

| Lifestyle |

Iva Jerković

Prije nekoliko dana prostorima Poliklinike Nola u Zagrebu održan je uspješan i vrlo posjećen proljetni Dan otvorenih vrata Poliklinike Nola kako bi se svi koji su to poželjeli u direktnom kontaktu i razgovoru s liječnicima i stručnjacima Poliklinike te kroz niz kratkih predavanja mogli informirati o određenim zdravstvenim temama i aktualnim medicinskim novostima.

Anita Dujić
Anita Dujić

U kozmetološkom dijelu predavanja koje je koncipirao i vodio tim stručnjaka Beauty&Care centra Poliklinike Nola gosti su se upoznali s radom Visije, uređaja za skeniranje i dijagnostiku kože, i vidjeli što sve može otkriti
na našoj koži u svega nekoliko minuta. Predstavljeni su bili i kozmetički preparati Dr. Brandt, linija za njegu kože lica američkog dermatologa koja je osvojila Hollywood te grčka kozmetika Apivita, koju obožavaju žene diljem svijeta i koja dolazi direktno iz grčkih božanstvenih vrtova.

Iva Jerković
Iva Jerković

Kroz cijeli program suvereno i vedro goste je vodila moderatorica Iva Šulentić, a od poznatih lica iz društvenog i javnog života bili su prisutni glumica Sanja Vejnović, pjevačica Vanna, glumac Damir Markovina, urednica Tončica Čeljuska, glumica Mia Begović, Dina Štern, odvjetnik Zvonimir Hodak, manekenka i bloggerica Anita Dujić kao model za Apivitu i manekenka Iva Jerković kao model za Dr. Brandt kozmetiku.