Weekend Media Festival zatvara ljetnu sezonu u Rovinju

| Tech |

Želite barem još malo produžiti ljeto? Otkažite sve planove i dođite u Rovinj na zatvaranje ljetne sezone! Weekend Media Festival, najveći regionalni festival komunikacija i ove će se godine održati u prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju od 20. do 23. rujna.

Niste sigurni? Mislite da 3500 sudionika, 500 akreditiranih novinara i 120 predavača i panelista koji su prošle godine sudjelovali na festivalu nije dovoljan dokaz da su u to vrijeme svi dolje? Razmislite još jednom jer Weekend dovodi samo najveće i najbolje iz svijeta medija, marketinga i odnosa s javnošću. Provokativan i uzbudljiv, festival svake godine nudi spoj stručnosti, zabave i druženja. Tako će i ove godine program začiniti nastupi Partibrejkersa, grupe Pips,Chips&Videoclips i crnogorskog Ramba Amadeusa te poznati Weekend DJ partyji.

Weekend Media Festival ove godine dovodi dva mlada genijalca kao svoje glavne zvijezde. Gabriel Dance je interaktivni urednik britanskog Guardiana u New Yorku, a svoj će entuzijazam i ljubav prema novinarstvu pokušati prenijeti govoreći o umjetnosti i znanosti interaktivnih vijesti. Conor White-Sullivan je direktor HuffPost Labsa i predvodnik generacije novinara koja se zalaže za nov pristup vijestima u koji su uključeni i čitatelji. Dobio je priznanje od predsjednika Obame, a časopis Forbes smjestio ga je među 30 najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina.

Predavači će biti i mnogi drugi ugledni stručnjaci iz Hrvatske i regije, a festival će predstaviti nove formate „Hard Talk“, „Pogled preko plota“ i „Dvoboj“, kao i neke nove medijske projekte. U sklopu festivala održat će se i BalCannes, regionalna revija najboljih reklamnih agencija, na kojoj će sve zainteresirane agencije iz regije imati priliku predstaviti svoje radove. Prvi put će se tijekom festivala održati i konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću čija će tema biti kriza. Nema vam druge, budite tamo!