Prvi rođendan luksuznog francuskog restorana Les Ponts

| Lifestyle |

Ibrica Jusić s Ružicom Čerkez

Sinoć je luksuzni francuski restoran Les Ponts proslavio prvu godinu svoga uspješnog poslovanja ugostivši veliki broj osoba iz javnog i društvenog života Zagreba i Hrvatske ali i sve one koji su u proteklih 365 dana uživali u jedinstvenim delicijama ovog francuskog restorana. Les Ponts se od prvog dana predstavio kao restoran s jasno izraženim francuskim štihom, neprestano osvježavajući gastronomsku ponudu i otkrivajući sve čari vrhunske kuhinje na hrvatskom kulinarskom tržištu.

Jean Marc Tachet
Jean Marc Tachet

Kao i prije dva dana kada su u proslavi rođendana mogli sudjelovati najcjenjeniji hrvatski mediji i sinoć je Les Ponts na čelu sa svojim glavnim chefom Jean Marc Tachetom pokazao svu raskoš francuske kuhinje i jela kojih se ne bi posramili ni najbolji restorani svijeta. Uz vrhunska vina, nezaobilazne deserte i ugodnu i romantičnu atmosferu rođendanska proslava oduševila je sve prisutne, odlično prezentirajući sliku Les Pontsa u proteklih godinu dana, ali i jasno predstavljajući vizije da i u budućnosti ovaj restoran želi zadržati svoju vrhunsku kvalitetu.

Marija Husar i Ružica Čerkez
Marija Husar i Ružica Čerkez

Kako i priliči luksuznim restoranima tako je i Les Ponts jučer ponudio samo najbolje od svoje ponude, a u čarima ovog šarmantnog restorana između ostalih uživali su sinoć Marija Husar Rimac sa suprugom Vjekom, Ibrica Jusić, Đani Stipaničev i supraga Neli, Jasna Bilušić, gradonačelnik Milan Bandić koji je došao čestitaki obitelji Čerkez, Ines Preindl Radišić sa suprugom Krešom, Sandi Cenov te mnogi drugi.