Naša nova urednica je Ivana Mišković

| Lifestyle |

Naša nova urednica je strastvena ljubiteljica mode, ljepote, putovanja i ostalih lifestyle tema, što je čini savršenim izborom predvodnice našeg tima. 

Ivana je još od malih nogu sanjala o karijeri novinarke, što joj se konačno i ostvarilo. Studentica druge godine diplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote.

Od prošle godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala.

Pitali smo je kako bi sebe predstavila drugima.

„Ja sam vječni optimist koji traži svoje mjesto pod nebom i malo pomalo ga pronalazi. Zaljubljenica u modu, ljepotu i putovanja, uporna u ostvarivanju ciljeva, jako iskrena i uvijek spremna za zanimljiv razgovor sa zanimljivim sugovornicima.”

Ističe da je većinu postavljenih ciljeva ostvarila, ali da još uvijek ima neostvarenih planova.

„Iskreno, sve svoje ciljeve sam ostvarila i ranije nego što sam mislila. Naravno, imam puno planova za budućnost za koje se nadam da neće ostati samo na papiru. Jedina tajna je živjeti život punim plućima, danas i voljeti ono što radiš - vjerujem da tada uspjeh neće izostati.“- poručuje Ivana.

Od sutra nas očekuje Ivanina nova rubrika10 stvari koje niste znali o“ , a mi s nestrpljenjem iščekujemo tko je prvi gost.