Odjeća za one koji se ne odriču trčanja ni po kiši

| Lifestyle |

Zimsko doba mijenja sve, okoliš, nas, naše potrebe i naše navike. Dosadašnje rekreativne aktivnosti postaju pravi izazov pod kišnim pljuskom ili pod snježnim nebom. Stoga su praktični elementi iz Nikea iz njihove Holiday 2012 Running kolekcije koji štite od svih nepovoljnih vremenskih uvjeta, a uz to izgledaju sjajno idealni.

Ovoga puta sva pažnja usmjerena je na žene i na stilske potrebe koje vježbanje čini privlačnim u svakom pogledu. Nemojte misliti kako vas nagovaramo da vježbate i trčite po kiši, no poznato je kako žene imaju svoj vlastiti ritam te trčanje za njih nije tjelesna aktivnost već način suzbijanja svakodnevnog stresa i nakupljene napetosti.

Trčanje po mraku ili rano ujutro ima svoje posebne čari, u mraku grad oživi, stvarajući vizualnu poslasticu za ranojutarnje ili pak one noćne trkačice. Kada je mračno, hladno ili vlažno, trkačice imaju izbor, pospremiti svoje tenisice i pričekati bolje vrijeme ili uroniti u noć  u uzbudljiv i spektakularan trk. Naravno, dok ona trči kroz ulice grada, reflektirajući detalji na njenoj jakni pomažu joj da ostane vidljiva.

Nike Running Holiday kolekcija predstavlja elemente kao što su Nike Flash majica čiji reflektirajući elementi pružaju posebnu vidljivost, a njeni prorezi poboljšavaju prozračnost. Ova majica se može i preokrenuti pa imate čak dva trkačka stilska izbora

Nike Element Shield Max jakna, uska, vodootporna i nepropusna jakna s reflektirajućim elementima, s posebno dizajniranom kapuljačom i maskom za lice koja pruža dodatnu zaštitu i toplinu idealna je kišne i vlažne večeri.

A tu je i i udobna i topla Nike Wool hoodica koja ima posebne rupe na rukavima kako bi se stvorila dodatna zaštita. Cijela kolekcija temeljena je na tome da trkačica ostane vidljiva u mraku te da bude zaštićen od hladnoće i vlažnog  vremena.