"Obuća 5u1“ za uzbudljivu tjelovježbu u zatvorenom uz Studio Wrap iz Nikea

| Lifestyle |

Vježbajući u studijima  žene više ne moraju biti bose ili u čarapama. Savršeno iskustvo vježbanja  u zatvorenim prostorima ženama omogućuje Nike Studio Wrap koji je dizajniran tako da im pruži uzbudljivu, dinamičnu tjelovježbu koja ih sa stilom vraća u njihov svakodnevni živo.

Sve je popularnije vježbanje u studijima, zatvorenim prostorima, bilo da je riječ o jogi i pilatesu ili barreom inspiriranom baletu. Žene više no ikad brinu o svojem zdravlju i dolaze u kondiciju. Izvrsno je što žene tijekom vježbanja mogu koristiti svoja bosa stopala savijajući ih, istežući, čineći čučnjeve, za rotiranje, povlačenje i odgurivanje, no valja znati da bosa stopala imaju i svoje granice.

Kao prvo, u teretanama i studijima biti bosih stopala nije uvijek dozvoljeno iz higijenskih razloga. Također, bosim se stopalom žena može poskliznuti baš usred nekog Zen trenutka. I čarape se kližu. Čarape s ljepljivom površinom na tabanu čine se kao dobra solucija, ali i one se mogu naborati, pomicati i nije uvijek najugodnije u njima šetati.

Upravo zbog navedenih razloga Nike je odlučio kreirati nešto posve drugačije i potpuno novo. „Bolje-od-bosih-nogu iskustvo“ omogućuje svaki od tri dijela Nike Studio Wrapa (potplat, vrpca i guma) koji je dizajniran kako bi ženama omogućio što slobodnije kretanje i dinamičnu tjelovježbu.

Uz Studio Wrap žene će vježbajući u zatvorenim prostorima moći reći zbogom znojnim, skliskim stopalima i naboranim čarapama. Čak i da imate loše pedikirane prste ljudi neće gledati u njih zahvaljujući ovoj seksi silueti. Najbolje od svega jest da Studio Wrap dolazi u mrežastoj vrećici kako bi se ženama olakšala organizacija u sportskoj torbi, ali i  kako bi u perilici mogle oprati skupa i potplatu i vrpce. Kompletan paket Studio Wrap dostupan je u ekskluzivnim kutijama u obliku ladica.

Nike Studio Wrap je funkcionalan, udoban, minimalistički dizajniran i elegantan. Iako se njegovo stvaranje činilo kao težak i izazovan zadatak, nakon 30 ciklusa različitih prototipa i brojnih testova, Nike dizajneri osmislili su proizvod koji će ženama poboljšati i olakšati izvođenje vježbi u studiju. Nike Studio Wrap nije samo rekvizit za vježbanje u zatvorenim prostorima jer nakon što ih isprobaju žene ih, vjerojatno, neće više željeti skinuti sa stopala. Cijena Nike Studio Wrap-a će biti 749kn, a biti će dostupan jedino u Nike Shopu u Ilici 10, Zagreb,  od 15. veljače.