"Djeveruše pod gasom" otvorile Dreft Fashion Week Zagreb

| Lifestyle |

Vinka i Anto Nobilo

Sinoćnjom pretpremijerom Discoveryevog filma „Djeveruše pod gasom“ službeno je otvoren ovosezonski Dreft Fashion Week Zagreb. U urnebesnoj komediji koju nazivaju ženskim „Mamurlukom“ uživali su Anto Nobilo sa suprugom Vinkom, Vanja Mamić i Kristina Burja, Žanamari Lalić, Ivana Šundov, Petra Maroja, Renata Končić Minea, Sayon Banguora, Boris Đurđević s djevojkom Valerijom Novak te brojni partneri i prijatelji DFWZ-a.

Gosti su nakon filma uživali u neformalnom druženju uz Roxanich i Madirazza i vina, Limonu, Incider i Janu, a svi koji su propustili premijeru filma „Djeveruše pod gasom“, u filmu će moći uživati od 23. svibnja u svim multipleksima Cinestar.

Noć prije nego li se njihova stara prijateljica koju su u srednjoj školi ismijavale udaje, tri drske djeveruše su u potrazi za malo zabave. Dražesna, ali debela Becky se udaje za zgodnog i bogatog Dalea, a preostale članice školske klike priredit će joj razuzdanu djevojačku večer u Velikoj jabuci. Regan je ambiciozna djeveruša koja se živa jede što se ne udaje prva, Gena je naoko sarkastična kučka, no zapravo romantičarka, dok je Katie tek ljepotica sklona uživanju. Večer iz pakla započinje!