Anne Wintour nadgleda čišćenje za večeru u domu Sarah J.P.

| Lifestyle |

Anne Wintour nadgleda pripreme za donatorsku večeru u domu SJP

Definitivno trenutno najtraženija pozivnica u New Yorku je ona za sutrašnju donatorsku večeru za Baracka Obamu koju organiziraju Sarah Jessica Parker i Anne Wintour. Poznato je da mnoge svjetske zvijezde podržavaju Baracka u njegovoj borbi za drugi mandat, a kako se predsjednička utrka bliži, pravo je vrijeme da za prikupljanje novaca, pogotovo kad znamo alarmantnu informaciju da je njegov konkurent prikupio više novaca od njega u svibnju.

Nije tajna da je Anne Wintour velika prijateljica Obaminih, pa se upravo zbog toga prošli tjedan šuškalo kako bi mogla postati nova veleposlanica SAD-a u Velikoj Britaniji. Poznato je da su tamo veleposlanici uglavnom bili oni koji su za dosadašnje predsjednike skupili mnogo donacija, a kako se predviđa da bi se na ovoj večeri moglo prikupiti oko 15 milijuna dolara, ove glasine nisu ni čudne. A uz ostale Anneine aktivnosti, poput gostovanja u studiju Oprah Winfrey sigurni smo da će svota biti i veća.

Večera će se sutra održati u stanu Sarah Jessice Parker koji se nalazi u trendovskom West Villageu i gdje već nekoliko dana traju aktivne pripreme jer ipak vam predsjednik ne dolazi svaki dan u goste. Na čišćenju i uređivanju stana i zgrade angažiran je cijeli tim ljudi koji već tjedan dana priprema teren za ovu ekskluzivnu donatorsku večeru čija ulaznica košta 80 000 $ po glavi.  Tako su na internetu dostupne fotografije izbacivanja nepotrebnog namještaja iz stana, piana, čišćenja prozora, popravljanja fasade i slično. Čak je i Anna Wintour došla provjeriti ide li sve po planu, a vama ostavljamo da prema njezinom izrazu lica shvatite je li zadovoljna sa viđenim ili ne. Iako nama se čini da vidimo neki lagani tik na njenom licu, možda je to smiješak..

Donosimo vam  i dva videa koje su domaćice ove večere pripremile, u kojoj Sarah Jessica Parker i Anne Wintour svaka na svoj način pozivaju ljude da se prijave kako bi osvojili jedno od mjesta za ovu prestižnu večeru. Do prvih informacija sa sutrašnje večere pogledajte Anna i Sarah u ovim zanimljivim videima!

Sarah JP u videu naziva "That Guy"
Anne Wintour u videu naziva "Don't be late"