Vanessa Paradis zaštitno je lice H&M Conscious kolekcije

| Fashion |

H&M Conscious kolekcija

Vanessa Paradis zaštitno je lice Conscious kolekcije za H&M ovog proljeća, noseći odjeću u kampanji koja je i trendi i održiva. Sve je to dio H&M odluke za održiviju budućnost, pokazujući da najbolja moda može biti napravljena od održivih materijala.

Glumica i pjevačica nosi žutu haljinu sa naboranim rubovima isto kao i ukrašenu jaknu sa zatvaračem u kombinaciji sa hlačama cvjetnog printa. Komadi su dio kolekcije pune proljetnog optimizma romantičnog štiha kao duga haljina, uz sportske komade kao što je izrezan kombinezon i haljina kratkih rukava tropskog printa. U kolekciji se nalazi i asesoar poput gležnjača na petu sa remenom a cijela je kolekcija napravljena od održivih materijala kao što su organski pamuk, reciklirani poliester i tencel.

Cijelokupna kolekcija biti će dostupna u svim H&M  prodavaonicama širom svijeta krajem ožujka zajedno uz Conscious kolekciju za muškarce- blejzeri, chinos hlače, majice sa ikat printom I kratke hlače, isto kao i veseli printevi za djecu i bebe.

Vanessa Paradis kaže , ”Drago mi je da sam dio nečeg poput Conscious kolekcije za H&M. Trudim se kupovati savjesno a vintage je veliki dio moje garderobe. Sviđa I se taj stil koji je ekološki osviješten jer I ja volim ponovno koristiti staru odjeću.”

Poklapajući se sa kampanjom biti će pokrenuta akcija prikupljanja odjeće u H&M-u. Kupci će moći donjeti neželjenu odjeću bilo koje marke u odabrane trgovine a zauzvrat će za svaku vreću dobiti H&M vaučer, maksimalno dvije vreće po kupcu dnevno. H&M je prva trgovina koja prihvaća povrat odjeće na ovoj razini , trudeći se spriječiti odlaganje odjeće na deponij.

Inicijativa prikupljanja odjeće započeti  će u sljedećim trgovinama u:

Zagreb, Lanište 32

Split, Vukovarska 207, City CenterONE

H&M Conscious Collection