Tom Ford će napokon prikazati kolekciju na London Fashion Weeku

| Fashion |

Tom Ford i Chanel Iman
Tom Ford i Chanel Iman

Slavni američki dizajner Tom Ford potvrdio je da će po prvi puta otkad je pokrenuo istoimenu modnu kuću 2010. godine službeno prikaziti kolekciju na London Fashion Weeku. Na službenom rasporedu London Fashion Weeka stoji da će njegova revija održati 18. veljače u 19 sati na još neodređenoj lokaciji.

Ovo je izvrsna vijest za sve ljubitelje njegovog dizajna jer je dosad Ford kolekcije prikazivao nekolicini ljudi u svom studiju, a mjesecima su se čekale i službene fotografije kolekcije. Ova revija zasigurno će biti pod budnim okom javnosti i za nju će se tražiti karta viška, a Ford je u službenom priopćenju izjavio da se morao odlučiti na ovaj korak jer sada već ima preko 100 trgovina diljem svijeta te da se njegova modna kuća razvila i da on to mora prihvatiti i prikazivati kolekcije kao i svi ostali.

London Fashion Week je bio logičan izbor s obzirom da je Ford zaljubljen u englesku kulturu, formalnost, običaje i humor te da u Londonu provede većinu godine. Jedva čekamo službeno predstavljanje kolekcije Tom Forda!