Sjajna kolekcija domaće dizajnerice nakita

| Fashion |

Nova Marinski Jewelry kolekcija nakita za jesen/zimu 2013./2014. predstavlja prijelaz iz života potpune slobode u svijet igranja 'ozbiljnih' uloga u kojem ipak opstaje duh vječne djevojčice nesputane normama, pravilima i vremenom. Uz nezaobilazan motiv ptičice koji se kao simbol inspiracije provlači kroz sve njezine kolekcije, prisutni su i drugi članovi flore i faune. Oni su, kroz čitav stvaralački rad dizajnerice Marine Marinski, poveznica koja prenosi imaginarij djetinjeg i zaigranog, potencirajući našu maštu i odražavajući vječnu djevojčicu u svakoj ženi.

Kolekciju karakteriziraju pročišćene linije, organski osjećaj forme te minimalizam boja i oblika. Mliječno bijeli komadi nakita izrađenog od keramike posjeduju i treću dimenziju, koja svojom taktilnom kvalitetom nalikuje svili. Unutarnji dualizam prisutan je u kontrastu između boje materijala i crteža, suprostavljenosti motiva i oblika preuzetih iz prirode geometrijskoj ornamentici. Ogrlice, naušnice, broševi i ukrasi za kosu namijenjeni su  ženama i djevojkama koje ne robuju normama te vole i cijene svoju, ali i slobodu svih živih bića. Marinski Jewelry  nakit je za sve dame koje kreativnu energiju crpe iz slobode i mašte svojstvene djetinjstvu.

Fotografiju potpisuje Doris Fatur, a za kosu i make up zaslužne su Martina Medur i Vesna Melkić iz Beauty & Mess Studia. Model nosi SOEL by Sonja Lamut i Bubu with love ( Iggy concept store).