S-dress, savršena haljina za modnu jesen

| Fashion |

Kampanja za jesen/zimu 2012/2013

Sve žene sanjaju o savršenoj haljini, haljini koja im pristaje kao da je šivana po njima, a o takvoj haljini je sanjala i poduzetnica Lana Biondić. A onda ju je i stvorila, naime, njena S-dress jednostavno je savršena haljina. Nakon početnog predstavljanja prošlosezonske crne kolekcije koja je rasprodana u nekoliko dana, Lana upravo 6. rujna, na Fashion's Night Out, dan kada svijet slavi modu, pod sloganom "Ni underdress, ni underdress, jednostavno S-dress" predstavlja svoju novu kolekciju za jesen/zimu.

Ekipa S-dressa na snimanju
Ekipa S-dressa na snimanju

Povodom predstavljanja kolekcije Lana je sa svojom standardnom ekipom snimila kampanju za S-dress kolekciju jesen/zima 2012/13. 

S-dress look book za jesen/zimu 2012/2013
S-dress look book za jesen/zimu 2012/2013

Lana nam je ekskluzivno ispričala anegdotu sa snimanja: „Kampanja je snimana tijekom kolovoza u dubrovačkom hotelu Villa Dubrovnik. Okupila sam svoj dugogodišnji dream-team, Saša Joković-Marko Grubišić, a sama sam se okušala kao stilistica uz sjajni accessoire dubrovačkog modnog concept-storea Maria. Unatoč svoj pripremi, sve je započelo kao film noir. Odabrana je manekenka noć prije snimanja završila na operaciji slijepog crijeva, a zamjenska je sljedeće jutro bila na hitnoj zbog upale oka. Marko i ja bili smo već na rubu plača i smijeha. Kada se pojavila na dan snimanja Nikolina Rak (Thalia Models), naša treća „sreća“, manekenka koja je na kraju i snimila kampanju za kolekciju, vidjela sam u njoj mladu Grace Kelly i savršeno utjelovljenje S-dressa, od toga trenutka sve je bilo savršeno. Što nadam se imate priliku sami potvrditi.“