Rozga zapalila Rab u ultra visokim štiklama!

| Fashion |

Jelena Rozga na Rab Summer Festivalu

Jedan od najljepših hrvatski otoka, Rab, svoju turističku ponudu i ove je sezone obogatio dvodnevnom glazbenom manifestacijom Rab Summer Festival koja ove godine slavi svoj pet jubilej. Tako su već tradicionalno, ove glazbene noći postale sinonim za odlične „fešte“ koje se svake godine željno iščekuju potvrđujući otok Rab kao jedan od najuzbudljivijih hrvatskih otoka.

Prva večer ovog festivala bila je rezervirana za Jelenu Rozgu koja je svojim brojnim hitovima rasplesala cijeli Rab. Jelena je nastupila u plavoj haljinici i ultra visokim bež lakiranim štiklama. Štikle su nam u redu dok nam je ova haljinica malo preobična za Jeleninu bijelu put. Od Jelene smo navikli na puno više, barem što se tiče scenske odjeće.

Drugu večer Rab Summer Festivala obilježiti će vrući i egzotični ritmovi grupe CUBISMO koja će zajedno s Capoeira Show i egzotičnim brazilskim plesačicama atmosferu dovesti do usijanja i otok Rab predstaviti svim svojim gostima kao destinaciju u kojoj dobru zabavu mogu pronaći svi željni raznovrsnog programa.