Mini izložbom najavljen Dreft Fashion Week Zagreb

| Fashion |

Aba

Kulturnim jutrom službeno je najavljen ovosezonski Dreft Fashion Week Zagreb. U službenom hotelu DFWZ-a, hotelu Palace okupili su se domaći dizajneri i predstavnici medija kojima je ekskluzivno dan uvid u kolekcije koje će službeno imati prilike vidjeti od 22. – 24. studenog u Hypo centru.

Kristina Burja, Toni Rico, Aba, Iggy, Natalija Smogor, Iva Karačić, Ivana Popović, Manuel Maligec, Mladen Grubić, Lucija Myšičkova te predstavnici Benettona, Sisleya i Ugga na živim su i umjetnim lutkama otkrili dio svojih kolekcija.

U opuštenoj atmosferi, tim DFWZ-a predstavio je i raspored samog događanja te svjetske dizajnerske zvijezde koje ovom prilikom dolaze u Zagreb – Eva Poleschinski (Beč), Marijana Mattahus (London-Beograd-Budimpešta), Superated (Berlin), Steven Tai (London), Ada Zanditon (London).

Uz direktoricu Dreft Fashion Weeka Zagreb, Sarah Josipović koja je predstavila dizajnere, prisutne je u ime generalnog partera Drefta, pozdravio Srđan Lisac, direktor P&G-a Hrvatska.

P&G i Fashion Week Zagreb veže dugogodišnja suradnja, prvo s Wellom, a zatim zadnjih nekoliko godina s Dreftom. Od prošle sezone Dreft je pokrovitelj Dreft Next Generation natječaja pomoću kojeg pruža podršku mladim dizajnerskim nadama u njihovom razvoju i prvom modnom predstavljanju. Ponosni smo što je prošlogodišnji pobjednik Manuel Maligec napravio odličnu kolekciju te se vrlo radujemo njegovom prvom predstavljanju prvu večer DFWZ-a. Zadnju večer proglasiti ćemo novog pobjednika koji će se na Dreft Fashion Weeku Zagreb predstaviti sljedeće sezone. Ove sezone predstavljamo i novi izgled te visual Drefta koji unosi svježinu i idealno se uklapa u još jednu modnu priču s Fashion Weekom Zagreb.“

I ove godine Dreft Fashion Week Zagreb najavio je mnogobrojne zanimljive revije, razne evente u Loungeu DFWZ-a, izložbe, promocije, humanitarne akcije i nezaboravne partije u popularnim hrvatskim klubovima. 

 

RASPORED DFWZ-a

ČETVRTAK 22.11. 20:30 h

TONI RICO

[ep_anoui] by Eva Poleschinski

UGG

ZJENA GLAMOČANIN

MANUEL MALIGEC

NINO BOLLAG

KRIE DESIGN by KRISTINA BURJA

 

OPENING DFWZ PARTY

HYPLAZA, Slavonska avenija 6

 

PETAK 23.11. 20:30 h

MARIJANA MATTHAUS

SISLEY

BENETTON

MLADEN GRUBIĆ

SUPERATED

ABA

STEVEN TAI

 

OFFICIAL AFTER DFWZ PARTY

HEMINGWAY BAR, Tuškanac 1

 

SUBOTA 24.11. 20:30 h

IVA KARAČIĆ

IGGY

NATALIJA SMOGOR

LUCIJA MYŠIČKOVA

ADA ZANDITON

ANA KUJUNDŽIĆ

IVANA POPOVIĆ

 

NEDJELJA 25.11. HYPO CENTAR, 12-15h

HUMANITARNI FASHION BUVLJAK