Loredana Bahorić ostavila Dežmanovu ulicu bez daha

| Fashion |

Drugu večer 2. Noir Festivala pod nazivom "Avantgarde night" obilježila je modna revija "BREATHLESS by Charlie Design". Zagrebačka dizajnerica Loredana Bahorić proslavila je 25. godinu uspješnog egzistiranja na domaćoj modnoj sceni. Tijekom godina, svojim kreativnim rješenjima i zanimljivim idejama uspjela je zadovoljiti i najveće kritičare hrvatske mode, a njezinu odjeću nose brojne osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske. Loredana Bahorić i njen Charlie design definitivno se mogu nazvati ikonskom markom na domaćoj modnoj sceni.

Poznata je njena privrženost crnoj boji, pa i ne čudi da je njezina modna marka "Charlie Design" dobila ime po glumcu Charlieju Chaplinu koji joj je i bio inspiracija za početak stvaranja odjeće s prepoznatljivim predznakom. Upravo zato je i sam "Charlie" prošetao pistom i vratio nas na početke Loredaninog stvaranja.

Loredanina nova ljetna kolekcija koja nosi simboličan naziv "Breathless" u potpunosti je u "Charlie" stilu te je isključivo u bijeloj boji. Sinoć je Loredana prikazala i mali preview kolekcije za jesen/zimu 2012/2013 koji je u omiljenoj joj zimskoj boji, crnoj... Možemo reći da nas je, kao i sve posjetitelje posjetitelje Noir Festivala, sinoćnja revija očarala. Sama dizajnerica za kolekciju kaže kako je: "...sve nastalo u jednom dahu", a mi smo ostali bez daha od ljepote. Bravo Charlie design! I sretan rođendan!