Lajk dana - Victoria Beckham na naslovnici Ella by Kaiser Karl

| Fashion |

Victoria Beckham na naslovnici francuskog Elle-a by Karl Lagerfeld

Danas lajkamo naslovnicu francuskog Ella koju je snimio Karl Lagerfeld, a krasi je Victorija Beckham u čemu drugome nego u svojoj haljini. Zahvaljujući Victoriji i njenim računima na društvenim mrežama još prije par dana dobili smo uvid u ovo ekskluzivno snimanje koje je nedavno odradila s velikim Karlom Lagerfeldom, a sinoć je otkrila i  i ovu naslovnicu.

Postoji li prikladnije mjesto na kojem je Karl mogao slikati Vicky od 31 Rue Cambona, prvog velikog doma Chanela i njegove osnivačice te mjesta koje ja jako puno značilo samoj Coco? Poznate zakrivljene stube sa svojim ogledalima poslužile su kao savršena kulisa za fotografije koje se mogu naći unutar časopisa.

Victoria Beckham i Karl Lagerfeld za francuski Elle

Victoria i Karl prema svemu sudeći odlučili su nas počastiti s minimalno odjeće jer Vicky na fotografijama koje smo imali prilike vidjeti ne nosi ništa više od Lanvin vestice i donjeg rublja, točnije Eres gaća. Naravno, tu je i oda Chanelovom nakitu kao i neizostavne štikle, ovaj put čizmice Giuseppe Zanottija, dok na drugoj nosi Fendi majicu, naočale iz vlastite kolekcije i Sergio Rossi stiletto cipele.

Povodom ove modne suradnje, gospođa Beckham je izjavila: “ Vrlo sam uzbuđena što ću snimati s Karlom. Vrlo ga cijenim i poštujem te ga smatram vrlo inspirativnim. Snimati u stanu velike Coco Chanel i odjeći modne kuće Chanel je ostvarenje snova.“ Čini se kako je Chanel ostvarenje snova svih žena, pa i onih kojima je itekako dostupan.

Ovo specijalno izdanje francuskog Ella naći će se na kioscima već ovaj tjedan.

Victoria Beckham za francuski Elle by Karl Lagerfeld