Kreacije Diane Viljevac namijenjene su hrabrim ženama

| Fashion |

Diana Viljevac -

Kako ostati dosljedan svom modnom izričaju, a uvijek svoju modnu viziju interpretirati na nov način i ovaj put uspjelo je dizajnerici Diani Viljevac koja se predstavlja aktualnom kolekcijom za jesen/zimu 2013./14. pod nazivom „Falling Sky“. Već godinama dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom modnom izričaju i ove sezone u središte svoje beskrajne inspiracije stavlja suvremenu i hrabru ženu koja prkosi modnim pravilima i nameće svoju viziju kao jedini trend kojem podilazi. I kod ove kolekcije naglasak je na nosivosti u udobnosti i to je put od kojeg dizajnerica ne odstupa jer u odjeći se morate osjećati slobodno i nesputano.

Diana Viljevac -
Diana Viljevac - "Falling Sky"

Upravo raznovrsnost njenog dizajna pokazat će ključne komade koje svaka žena ove sezone mora imati u svom ormaru. Kolekcijom dominiraju suknje, veste, jakne pa sve do ultimativnih must -have dugih večernjih haljina. Posebnu pažnju dizajnerica je posvetila upotrebi materijala te u ovoj kolekciji koristi čipku, vunu, pamuk, bandage, te materijale s aplikacijama ljuskica koje se prelijevaju od zlatne do crne boje. Što se tiče odabira boja upravo u nježnim i pastelnim bojama dizajnerica je pronašla idealan način kako u svojim kreacijama naglasiti ženstvenost dizajn

Diana Viljevac -
Diana Viljevac - "Falling Sky"

Kolekcija Falling Sky“ zasigurno će osvojiti sve žene koje teže softiciranosti i eleganciji dizajna neovisno o modnim trendovima jer upravo u siluetama koje odišu minimalnošću te krojevima pročišćenim od krutih linija put je kojim polazi dizajnerica u potrazi za svojim kreacijama. Za izvrsne fotografije zaslužna je Jelena Balić, dok su se šminku i frizuru pobrinule Kristina Pavlov i Salon Teuta, a u ulozi modela sjajno se snašla prelijepa Vesna Parčina.