Halle Berry naprosto obožava ove cipele

| Fashion |

Halle Berry zaštitno je lice Deichmanna i jednostavno obožava te cipele

Halle Berry jedno je od najljepših glumačkih lica u Hollywoodu, a poznata je i po svojim savršenim izdanjima na crvenim tepisima. Ova oskarovka i glumica od proljeća 2012. Deichmannovo je zaštitno lice za njihovu premium marku, koju predstavlja s priznanjem: „I love these shoes!“.  Njena nova kolekcija pod nazivom „5th Avenue by Halle Berry“ za ovu sezonu obuhvaća 30 ljetnih i laganih, ali elegantnih i ženstvenih modela.

O svojoj kolekciji cipela Halle Berry kaže: „Deichmann cipele iz moje kolekcije su lake i jednostavne za nošenje, za svaku ženu. One su moderne i dostupne, što je zapravo i poanta moje kolekcije.“ Halle otkriva kako voli ležernost, ali obožava i neobične modne detalje: „Svaki komad koji nosite mora imati neku stilsku posebnost, bez obzira radilo se o kroju, materijalu ili boji. I modni dodaci imaju veoma bitnu ulogu!“.

Halle Berry zaštitno je lice Deichmanna i jednostavno obožava te cipele
5th Avenue by Halle Berry

Ženstveno i sa stilom: Uz udoban, dugi ‚tenk top‘ i uske nabrane hlače u žarkim losos tonovima Halle Berry kombinira seksi sling-peeptoe cipele s punom petom u skladnim bojama. Ove cipele, ali i one zatvorene pete s malim otvorom za prste, lijepo pristaju uz lake ljetne haljine, koje sežu do malo iznad koljena.

Halle Berry zaštitno je lice Deichmanna i jednostavno obožava te cipele
5th Avenue by Halle Berry

Halle ležernost smatra motom za svakodnevni urbani izgled pa uz pastelne tonove poput laganog svijetlo bež odijela nosi npr. svijetloplave peeptoe štikle s punom petom, koja je dijelom od pluta. Uz to nosi odgovarajuću prostranu bež torbu od antilopa.

Halle Berry zaštitno je lice Deichmanna i jednostavno obožava te cipele
5th Avenue by Halle Berry

Vrlo sofisticirano, ali potpuno ženstveno izgleda i ležerna kombinacija bijelih kratkih hlača i sportske, duge bež košulje. Tirkizne balerinke su obložene zakovicama na vrhu. Outfit koji i sama glumica nosi po vrućim danima na plaži, često i u kombinaciji sa sandalama.

Ove elegantne stilove cipela i torbi za svaku ženu iz Deichmannove kolekcije 5th Avenue među kojima se nalaze moderne peeptoe cipele, seksi balerinke i wedge cipele, glamurozne cipele na visoku petu, sling-sandale i obične sandale, a koje su izrađene od visoko kvalitetne kože i kreću se po cijenama između 229 i 369 kn možete naći u svakom Deichmann dućanu.

Nije ni čudo što Halle Berry zaboravlja sve oko sebe i posvećuje svu pažnju cipelama. U videu pogledajte odličnu i kreativnu "5th Avenue" kampanju s prezgodnom Halle.

Halle Berry za Deichmann