Envy room inspiriran je morem i mandarinama

| Fashion |

Envy room ponovo ima novu kampanju, ovaj put najavnu ususret njihovoj novoj kolekciji za sljedeće proljeće/ljeto. Ovaj poznati dvojac za toplije dane u sljedećoj godini inspirirali su se ljetnim odmorom pa nova kolekcija obiluje bojama na našoj obali koje su najviše susretali, a to su – plava (more), narančasta (mandarine), ružičasta (bugenvilija) i boja lavande.

Želja im je bila predstaviti kolekciju koja je u punom smislu proljeće/ljeto pa su u kolekciji prisutne i nezaobilazne mornarske pruge koje se protežu kroz cijelu kolekciju, ali u raznim varijacijama boja. Ova pomalo nostalgična i izrazito ženstvena kolekcija zamišljena je tako da je nosiva gotovo od jutra do mraka.

Envy room s/s 2012/13

Glavna „muza“ njihove kolekcije ovaj je put Brigitte Bardot, pa je ovaj dizajnerski duo reinterpretirao neke od njenih zapamćenih outfita što iz filmova, što iz privatnog života na jedan sasvim drugačiji način prilagođen urbanoj ženi 21. stoljeća.

Iako kolekcija priziva neka prošla vremena i obiluje retro krojevima, ona je prvenstveno jako moderna i svježa, a povrh svega jako funkcionalna i pogodna za kombiniranje. Sastoji se uglavnom od pencil suknji i haljina koje prate liniju tijela, najčešće u 3D čipki koju smo nerijetko radili u patchwork tehnici. Transparentne suknje bogato nabrane i punog kruga, dužine do ispod koljena, izrađene su od lepršavog odjevnog tila. Koristili su i mnogo svilenih materijala za večernji asortiman, pa ćemo tako vidjeti neizostavne i lepršave duge toalete u žarkim ljetnim bojama. Cjelinu su i ovaj put zaokružili sa svilenim i pamučnim T- shirt majicama s ilustracijama kojima je ovaj put tema životinjski svijet čiji je velika ljubiteljica i aktivistica upravo Brigitte Bardot.