Always uručio dizajnerske haljine maturanticama iz SOS Dječjeg sela Hrvatska

| Lifestyle |

 

U sklopu obilježavanja 20. obljetnice djelovanja SOS Dječjeg sela Hrvatska koja se u petak održala u SOS Dječjem selu Ladimirevci, Always je mladim djevojkama, maturanticama iz SOS Zajednice mladih koja djeluje u sklopu SOS Dječjeg sela, uručio dizajnerske haljine prikupljene u Alwaysovoj humanitarnoj akciji „Haljina sa srcem“. Ova akcija usmjerena je prema mladim djevojkama kako bi na najbolji mogući način zablistale na svojim maturalnim zabavama. Uspomena na maturalnu zabavu i haljinu u kojoj je zablistala te večeri jedna je od najposebnijih sjećanja u životu svake žene, stoga Always svim maturanticama iz SOS Zajednice mladih želi omogućiti najljepše uspomene na jedan od najglamuroznijih trenutaka u njihovim životima – doniranjem prekrasne maturalne haljine.

Humanitarna akcija „Haljina sa srcem“ organizirana je u sklopu Dreft Fashion Week-a Zagreb, a u nju su se uključili svi domaći modni dizajneri, sudionici Dreft Fashion Weeka,  te osobe iz javnog života koji su donirali svoje haljine. Među njima su Leonarda Boban, Vanja Mamić, Tatjana Ivanišević, Lejla Filipović, Iva Šulentić, Suzy Josipović, Sarah Josipović, Marijana Batinić te Alma Premerl Zoko.

Ovom humanitarnom akcijom Always nastavlja podupirati mlade žene u njima najvažnijim životnim trenucima te je nastavak prošlogodišnje akcije kada je u sklopu projekta Always stipendija stipendirao Kristinu Begić i Sanju Sršu koje nastavlja pratiti kroz svih pet godina njihovog školovanja.

Osim potpore djevojkama i ženama kroz humanitarno djelovanje, Always nastavlja biti njihov partner i u svakodnevnom životu pružajući im veći osjećaj udobnosti i zaštite. Novi Always Ultra odlikuje se udobnijim gornjim slojem, dermatološki je testiran i nježniji je prema koži. 50% smanjena dodirna površina između uloška i kože doprinosi manjem osjećaju ljepljivosti, uz 50% više upijajućeg volumena za veći osjećaj suhoće. Više informacija o Alwaysovim aktivnsotima i proizvodima potražite na Always Hrvatska FB fan stranici.