Tko je poželjniji, Jessica Chastain ili Manifesto?

| Beauty |

Jessica Chastain za YSL Manifesto
Jessica Chastain za YSL Manifesto

Jessica Chastain se sa zadnjih nekoliko pojavljivanja u javnosti nametnula kao žena s modnim ukusom pa osim svojom ljepotom zavodi i svojim stilom. Njenu privlačnost prvi su prepoznali u kompaniji YSL koja ju je angažirala da bude zaštitno lice njihove beauty divizije, točnije njihovog novog mirisa Manifesto.

Konačno je izašla i kampanja te suradnje koju su snimili očito prezaposleni Mert & Marcus. Prelijepa glumica nominirana za Oskara definitivno se pokazala pravim izborom za YSL Manifest jer odiše elegancijom, a u ovoj kampanji istaknuta je i njena istinska ljepota i porculanska put. Koncept kampanje nam je malo nejasan jer su Jessici ruke su umrljane ljubičastom bojom, no fotografija je moćna pa im je oprošteno što poveznica nije tako očigledna.

Ova poželjna bočica moći će se u Francuskoj kupiti kroz desetak dana, točnije od 27. kolovoza, a svi ostali na nju će morati čekati do 2013. godine kada će se naći i u ostalim državama.

U YSL-u ženski miris smatraju „izjavom moderne ženstvenosti“, a mi se bespogovorno slažemo s njima. Inače, nadaju se kako će Manifesto biti pravi hit koji će naslijediti njihove kultne Opium ili Rive Gauche.

Baza mu je cvjetna s notom jasmina, ljiljana, cedrovine, vanilije, sandalovine i cvijeta šipka. Bočica je vrlo zanimljiva i jako lijepa, ljubičasto staklo u obliku dragulja steže bočicu poput remena pa ako patite na pakovanje s ovim mirisom dobivate i tu zadovoljštinu.

Ne znamo za vas, ali mi ćemo ga sigurno isprobati prvom prilikom i po svemu sudeći mislimo da bi mogao završiti na našoj polici u kupaoni.