Zvijezda \"Okusa krvi\" već dugo nije imala ovako seksi ulogu

| Beauty |

Calvin Klein Encounter
Calvin Klein Encounter

Alexander Skarsgard jedan je od onih glumaca koji samo svojim pogledom može paralizirati i natjerati ženu da  mu se u potpunosti preda.

To su prepoznali i iz moćnog Calvin Kleina te mu ponudili ulogu koja mu savršeno pristaje. Prije nekoliko mjeseci objavljeno je kako će zvijezda “Okusa krvi” postati zaštitno lice najnovijeg muškog mirisa “Encounter”, a prije par dana izašao je video za isti koji nas je sve ostavio bez daha.

Mističnan okoliš, kiša pada, Alexander u autu, vozi pored mora i stijena dok ga na najvišoj litici, u staklenoj kući čeka prekrasna žena. Uz napetu muziku i atmosferu koja nas pomalo podsjeća na Fincherove filmove, Skarsgard dolazi do svoje odbaranice i tu priča prestaje. Na nama je da upotrijebimo maštu i zamislimo što se dalje događalo. Mnogi portali prenijeli su da ih ovakva atmosfera podsjeća na trenutno najpopularniji roman na tržištu “Fifty Shades of Grey” što možda nagovješta i još jednu suradnju, pa Skarsgard postane Christian Grey u holivudskoj verziji priče. Ne možemo reći da mu uloga ne stoji ko salivena!

Calvin Klein "Encounter"