Priča o blistavom osmijehu počinje u poliklinici Imed

| Beauty |

Marko Krmpotić, Nada Rocco, Bojana Gregorić Vejzović, Sandra Anić-Milošević i Aleksandar Milenović

Imed ambasadorice Bojana Gregorić Vejzović, Nada Rocco, Anita Dujić i Ksenija Vrbanić svojim su dolasom podržale tim poklinike 

Vodeća poliklinika u regiji, poliklinika Imed, tijekom 2015. godine dokazala je da stalna edukacija i profesionalizam stručnog tima omogućuje zadovosljtvo pacijenata. „Suvremena opremljenost naših prostora pa tako i stomatoloških ordinacija, ključ su našeg uspjeha. U novu 2016. godinu ulazimo puni želje da u i novoj godini svim našim pacijentima omogućimo najvišu kvalitetu stomatoloških usluga", rekao je mr.sc. Marko Krmpotić, ravnatelj Poliklinike Imed.

Doc.dr.sc. Aleksandar Milenović predstavio Anti-age koncept by Imed, uslugu koja objedinjuje estetsku kirurgiju i stomatologiju. „Riječ je o inovativnom pristupu koji se sastoji od timskog rada stomatologa i estetskog kirurga, a započinje pregledom i razgovorom, nakon čega slijedi izrada strategije za pacijenticu ili pacijenta. Nova pomlađena harmonija lica postiže se odabirom i provođenjem ciljanih metoda i zahvata esteske kirurgije i stomatologije“, istaknuo je doc.dr.sc. Aleksandar Milenović.

Doc.dr.sc. Aleksandar Milenović i Anita Dujić

S tim ciljem, uz Dental Wellness tijekom prosinca i siječnja, poliklinika Imed će svoje klijentice darovati i Imed Loyalty karticom za usluge estetske kirurgije. „S tom se karticom ostvaruje 20% niža cijena usluga estetske kirurgije i tretmana pomlađivanja tijekom 2016. godine. Želimo svakoj ženi dati mogućnost da učini nešto za sebe te da se pri tome i osjeća bolje. Osvježen izgled svima nama donosi više zadovoljstva. Mi ćemo vas vratiti u mladost, poboljšat ćemo vaš izgled, a time i samopouzdanje. To smo radili tijekom 2015. godine, a radit ćemo i dalje“, dodao je doc.dr.sc. Aleksandar Milenović.

Za sve klijentice koje dođu na pomlađivanje lica aplikacijom filera od 1.12. do 31.12. u poliklinici Imed pripremili su posebne poklone, tako će sve pripadnice na poklon dobiti uslugu Dental Wellnessa.

Ksenija Vrbanić i tim poklinike iMED