Otkrivena tajna mladosti - Intraceuticals došao u Hrvatsku

| Beauty |

Severina, Victoria Beckham, Eva Longoria, Naomi Campbell, Justin Timberlake, Katy Perry, Miranda Kerr, Fergie i Bar Rafaeli konačno su otkrile tajnu očuvanja svoje mladosti. Pomlađuju se kisikom! Oni su samo neki od mnogobrojnih osoba koje su poludile za ovom novom beauty poslasticom i koji prije nastupa, prije red carpeta ili prije snimanja naprave tretman pomlađivanja kisikom. Sjajno vijest za mnogobrojne žene koje deprimira pogled u ogledalo.

Što je to Intraceuticals i što točno pruža pitali smo Manuelu Picard iz beauty studia "Adam i Eva" u Zagrebu koji se nalazi u Petrinjskoj 59.

Intraceuticals je definitivno najnoviji hit u kozmetičkoj industriji u svijetu, a evo, od nedavno ga imamo i u Zagrebu u našem studiju. Intraceuticals facial infusion daje vrhunsku njegu, relaksaciju uz dramatične rezultate na koži. Tretman Intraceuticals Oxygen Infusion daje zaista senzacionalni učinak. Da ne bi pomislili da je ovo još jedan od šarlatanskih tretmana kakvih ima koliko hoćete, objasnit ću vam detaljnije što sve tretman sadrži:

Rejuvenate – kompletan sistem pomlađivanja sprečava preuranjeno starenje, dubinski hidratizira kožu, popunjava bore i stvara nekirurški lifting efekt.

Rejuvenate proizvodi za njegu
Rejuvenate proizvodi za njegu
Rejuvenate proizvodi za njegu
Rejuvenate proizvodi za njegu

Atoxilene – prirodan nadomjestak botoxu s trenutnim i postojanim rezultatima, 100% neinvazivan, ublažava kontrakciju mišića lica koji stvaraju ekspresivne bore oko očiju, usta i čela, a najbolje od svega je što te proizvode možete i sami koristiti.

Atoxelene tretman
Atoxelene tretman
Atoxelene proizvodi za njegu
Atoxelene proizvodi za njegu

Opulence – izbjeljuje hiperpigmentaciju i sprečava nastanak nove, vraća sjaj i tonus umornoj koži.

Clarity sensitive – normalizira osjetljivu kožu sklonu crvenilu i upalnim procesima kao što su akne te dramatično sužava proširene pore.

Iskoristivši moć i snagu hijaluronske kiseline tri različite molekularne težine, Intraceuticals ne samo da revitalizira sposobnost kože da privuče vlagu, nego i pomaže koži da napuni vodom svoj prirodni rezervoar i na taj način joj omogući optimalnu dubinsku hidrataciju i popunu bora. Idealno, zar ne? Ovaj tretman koštati će vas 700 kuna i po nama jako je dobar blagdanski poklon.

Kako bi provjerili sve što nam je ispričala gospođa Manuela, morali smo i sami isprobati tretman. Tretman traje oko sat i pol i vrlo je ugodan, toliko ugodan da možete zaspati i u potpunosti se opustiti. Kisik jako godi. Stopostotni efekt se vidi tri dana nakon tretmana. Cijena? Mala cijena za takav nekirurški efekt pomlađivanja! A rezultat? Što reći? Pa tko ne bi poželio takav nevjerojatan tretman koji pomlađuje, a ne boli, štoviše, godi. Tko nebi poželio trenutno sjajniju kožu koja izgleda zategnutije, čvršće, prozračnije i ono najbitnije, pomlađeno? Da li se vidi? Znat ćete kada netko primjeti i pita Što ste radili. Mi kažemo: Da, vidi se!

Svoj tretman možete rezervirati u studiu Adam&Eva na brojevima 01/4819 552 i 099/517 4112.