Natalie Portman gola nekoliko dana nakon vjenčanja

| Beauty |

Natalie Portman za Dior Nude
Natalie Portman za Dior Nude

Prije nekoliko dana saznali smo kako je prekrasna glumica i oskarovka Natalie Portman uplovila je u bračnu u luku sa koreografom Banjaminom Millepied u tradicionalnoj židovskoj ceremoniji, a sada je izbačena i kampanja u kojoj sasvim gola ima glavnu ulogu. Iako nas je iznenadilo da je čedna Natalie pristala pozirati sasvim gola, ova novopečena supruga i majka izgleda zaista profinjeno, šarmantno i damski.

Natalie Portman inače je lice Christian Diora, a sada je snimila i kampanju za beauty diviziju iste kompanije, za njihovu novu Diorskin Nude kolekciju. Ove čiste i jednostavne fotografije u kojima Natalie pokazuje svu svoju ljepotu u punom smislu snimio je poznati Mario Sorrenti. Natalie je u Diorskin Nude kampanji nasljedila zanosnu Monicu Bellucci, čini se da Dior za svoje beauty kampanje želi samo prirodne ljepotice i prave žene.

Natalie Portman za Dior Nude
Natalie Portman za Dior Nude

Diorskin Nude kolekcija sastoji se od bazne podloge, odnosno tekućeg pudera koji na kampanji nosi Natalie, kompaktnog pudera, ruževa za usne u boje mesa te lakove za nokte u istim nijansama.

Ova Dior kolekcija biti će dostupna od 3. rujna u robnoj kući Selfridges, a od 17. rujna i diljem svijeta.