Prva fotografija Angeline Jolie kao zle vještice u Trnoružici

| Art |

Angelina Jolie kao Maleficent
Angelina Jolie kao Maleficent

Nakon čak dvije filmske verzije Snjeguljice koje su nedavno utjelovile Jula Roberts i Charlize Theron i najave nove Trnoružice definitivno možemo reći da su bajke ponovo u modi. Koncept je više manje svugdje isti – bajka sama po sebi nije dovoljno zanimljiva jer je presladunjava pa se kao centralna figura filma stavlja zla kraljica ili vještica koje mrze mladu junakinju filma. Čini se da je ovo trend i očekujemo još barem nekoliko adaptacija popularnih bajki, npr. film o Ariel - maloj sireni, Ljepotici i zvijeri ili Aladinu i njegovoj svijetiljci… Možda je glavni razlog što gledatelji traže bajke globalna kriza i recesija koju svi žlimo zaboraviti, a ima li što bolje za zaboravljanje probleme do Disneyevih klasika?

Ono što je nama zanimljivo u cijeloj priči oko Trnoružice je glavna glumice koja će utjeloviti vješticu Maleficent koja je središte radnje filma. Maleficent igra Angelina Jolie, a po njenom liku je film i dobio ime. Film se očekuje tek u ožujku 2014, a snimanje počinje ovo ljeto u Engleskoj.

Jučer je procurila prva fotografija Angie u kostimu Maleficent koja nas je definitivno zagrijala za film i cijeu priču oko njega. Angelina kao zla vještica u bajci zvuči već dovoljno dobro za pogledati, a sada kad smo vidjeli i ovu fotografiju jasno nam je da se ovdje neće raditi o nikakvoj bajci što nas tjera da film čekamo sa uzbuđenjem. Ono što možemo vidjeti na fotki je da Angie uz rogove koji su zaštitni znakovi od Maleficent ima i implantante u obrazima te leće u različitim bojama. Jedva čekamo vidjeti prvu konkretniju najavu, a za film ćemo pričekati još skoro dvije godine.