San Sustipanske noći - što nas čeka na najljepšoj splitskoj pozornici

| Music |

San Sustipanske noći

Jedna od najposjećenijih splitskih glazbenih manifestacija, San Sustipanske noći održat će se i ovoga ljeta. Jedanaesto izdanje otvorit će Petar Grašo & Grand acoustic band featuring Ante Gelo 11. srpnja, a dan poslije, 12. srpnja na Sustipan dolazi Amira Medunjanin & Vortex Strings.

Splitska publika iz godine u godinu svjedočila je jedinstvenim nastupima renomiranih glazbenika iz Hrvatske i regije, koji su svoje glazbene aranžmane prilagođavali upravo ambijentu Sustipana. Tako će ovoga srpnja Petar Grašo nastupiti u do sada neviđenoj akustičnoj izvedbi, a Amira Medunjanin dolazi u Split, i to na istu pozornicu na kojoj je 2015. godine održala koncert pred nekoliko tisuća ljubitelja sevdalinke.

San Sustipanske noći

San Sustipanske noći je već nakon prve godine postao splitski glazbeni brand i must visit manifestacija, koju posjećuje mnogobrojna publika iz cijele Dalmacije, ali i mnogi gosti iz svih krajeva svijeta koji se u tom trenutku zateknu u Splitu.

Prekrasan ljetni ambijent i uređenje, vrhunska produkcija i konceptualno jedinstvena manifestacija idealan su poziv za više od sedam tisuća posjetitelja koji svake godine željno iščekuju objavu programa i uživanje pod zvjezdanim nebom.

San Sustipanske noći

Early bird ulaznice po cijeni od 25 € pronađite na linku ili na prodajnom mjestu u splitskom restoranu Corto Maltese, a od 1. srpnja cijena ulaznica je 30 €.

Na Facebook i Instagram stranici San Sustipanske noći pratite najnovije informacije i posjetite ovu nezaobilaznu ljetnu koncertnu destinaciju.

San Sustipanske noći